Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gusztáv
addikt
Király, akkor mért nem a DVB-T van a 38-as csatornán? Ja mert a DVB-H-ból lesz a pénz, mert ugye ezen fog menni a mobil tv-s, előfizetéses rendszer
 . Azért az 51 csatin a kísérleti adás vagy 4-évig nem zavart senkit. Mondjuk egy szót sem szólok, most megy nálam is a két adó  
 . Visszaszereltem az antennámba az erősítő kábelét (eddig nem volt bedugva és csak kerülgetni kellett), de most sincs bekapcsolva, mert csak ront az adáson, 40% felett még a tv tuner-je is lekapcsol, gondolom túlvezérli. Én tényleg csak azt nem értem, hogy a kísérleti adás hogy lehetett annyira jó 2,5kW-on? 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
 - Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Azért az 51 csatin a kísérleti adás vagy 4-évig nem zavart senkit. Mondjuk egy szót sem szólok, most megy nálam is a két adó  
 . Visszaszereltem az antennámba az erősítő kábelét (eddig nem volt bedugva és csak kerülgetni kellett), de most sincs bekapcsolva, mert csak ront az adáson, 40% felett még a tv tuner-je is lekapcsol, gondolom túlvezérli. Én tényleg csak azt nem értem, hogy a kísérleti adás hogy lehetett annyira jó 2,5kW-on?
 wassermann