Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Csak a leirasabol, keress ra a tipusra a neten, de szerintem 90%, hogy nincs benne ilyen tuner.
Na rakerestem neked
Tuner:
- Teletext 1000 programhellyel
- 1 analóg tunerVagyis nincs benne, csak a hanyomanyos analog tuner. Szoval ezt buktad
Azt tudod tenni, hogy veszel egy kulso DVB-T tunert, ami tud MPEG-4 -et ( ez fontos, mert az ujabb, DVB-T tuneres tv-kbe az olcso MPEG2-es tunert tettek, es hiaba van digitalis tunered, ugyanugy nem latod az adast...). Egy ilyen tuner 50e ft korul kezdodik, szoval nem olcso mulatsag, es akkor ezzel meg azt is elbukod, hogy pl a video/dvd felvevo egymas utan tobb csatornarol tudjon adast felvenni, hiszen itt a belteri egyseget neked kell kapcsolni (tehat nem a tv-n valtod a csatornat, hanem ezen a dobozon, es ezt a felvevo mar kulon nem tudja megtenni...vl
Az msn az oke, tudom hogy ez a mai divat, csak engem kiraz a hideg, ha igy ezt latom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Szemüveges topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest