- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalo01
tag
Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel steamen
A nevem Lalo01 ott is. -
zso79
őstag
Senki nem játszik vele?

-
zso79
őstag
Ha valaki nem tudná, steam-en 75% árengedmény van

-
törölt tag
Na most jutottam el oda, hogy meg is vettem.
Humble Bundle miatt 7 $ se volt az összes DLC-vel együtt.Későbbiekben is a 2 monk alkat lesz a közel és egyben távolharci karakter? Csak mert az elején még nem igazán látni +skilleket ezért kérdem.
De a barbár talán kezdésnek a legerősebb ahogy még most látom
-
törölt tag
Most gondolom ez is olyan, hogy kellenek hozzá a DLC-k

Demo nem tűnik rossznak de a képi világa az bejön
-
zso79
őstag
7 hónap kihagyás után ismét nekikezdtem. Nem semmi változások történtek azóta...

-
BMWFan
senior tag
-
zso79
őstag
Valaki ma game? steam id: zsolesz79
-
DeSanto
őstag
Bemásolhattad volna végig...

7.25
ETA: 29 March 2012
Added New Hero: Series EV (Premium Content)
Added New Challenge: Karathiki Competitive Tower Defense (Premium Content, Part of Karathiki Jungle Pack)
Apprentice Mana Bomb damage exponential ramp buffed, on the high-end can do about 10x damage than previously
Karathiki Pure Strategy now supports 6 players
Friendly Djinn can no longer be gas-stunned
Added Respawning Treasure Chests to Frostdale PvP Maps
Reduced "Rumble in the Jungle" to 12 waves
VDay enemies much more likely to follow the player
Improved player networked movement quality in PvP game
Join-Requirement Minimum Level Setting is now controller-friendly, as is the Show Shops/Show Games button
Griffon Pet projectile now deals splash damage
Healing-plus-Damaging Pets (such as Monkey and Goblin Cupid) will favor Healing if a Heal-Target is below 50% Health
Fixed Wyvern pathfinding on Karathiki, Fixed spawn locations on Karathiki (they're indoors now), Fixed inappropriate build locations on Karathiki, Fixed Bowling Balls breaking on the floor of parts of KarathikiMa este lehet játszok egy kicsit de nem ígérem.
-
zso79
őstag
Upcoming Patch Notes (7.25 ETA: 3/29):
* Added New Hero: Series Ev (Premium Content)
* Added New Challenge: Karathiki Competitive Tower Defense (Premium Content, Part of Karathiki Jungle Pack)A teljesség igénye nélkül...

-
Kareszovics
addikt
Időközben nagy nehezen kiszólóztam Campaign Insane.
Nem volt egyszerű na.
Amennyiben valakit érdekel továbbra is keresnék pajtit Insane No Towerre; köszönöm! 
-
zso79
őstag
Újabb patch és pár nap múlva jön a következő

DeSanto: a legutóbbit még mindig nem tudtam kiheverni, nagyon állat volt

-
DeSanto
őstag
Na sikerült 4-en elvinni a Moraggo-t 15. wave-ig.
A 4 millás Djinnek elég kemények.
Főleg hogy 112 jött belőlük.
A 25db 13 millás Ogrékról már nem is beszélve....A Transcendent cuccok már 420-as statokat engednek.
-
DeSanto
őstag
6 Euro a játék ma és holnap.
Ingyenes hétvége van.Mikor kijött a part 2 gyorsba feltoltam a squire karim 78-ra 45M XP kellett hozzá.Délután már 67M XP kellett a lvl78-ra.
Szerencsére nem vette el a szintet de azóta nincs másik max szintes karakterem.
Begyűjtöttem pár transcendent cuccot.
A petemben +418-as hero dmg van és 28 millát ér egyes szinten. 
Megvan a cube is.
-
DeSanto
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én pedig pályaszerkesztésnek adtam a fejem....

-
Roemedic
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekem sajna időm nincs:S
-
Kareszovics
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Én most megint meg.
zsoLesz kihúzta az mind a négy kasztot 70-re (köszönöm Neki
), azóta megint nincs hozzá kedvem. 
Mondjuk, ha valakinek lenne kedve segíteni egy NoTower Challange Insane-ben az szólhat.

-
errorcode06
őstag
Meguntuk fiatalok?

-
zso79
őstag
7.20:
"* Added "Pro" Item Upgrade Mode, where you can simply click an item stat directly to immediately invest all needed funds and upgrade the item rapidly.
* Hardcore Mode is now accessible on all Challenges, and gives better reward items (on Campaign and Challenges) than non-Hardcore
* Nightmare Challenges now also give Insane Achievements
* Spike Blockade width increased by 15%
* Level cap raised to 78, along with new Items and Item Qualities
* Controller users can now press "Y" to export data to Local/Open mode
* Eternia Shards 2 Pack + Hero Outfit
* 5 new Achievements + Trophies
* Cross-platform steamplay with Mac
* Fixed issue where Traps would become weaker in various ways if you died in Hardcore mode and your player character disappeared. Also fixes Upgrade Detonation Count decreasing issue with Traps after the player was destroyed (where Upgrading could result in a Det Count decrease).
* Fixed issue where alphabetical keybinding for Chat would result in inability to use that key in edit boxes
* Increased NM Crystal HP by 40%" -
zso79
őstag
Cápafejű micsodák?!? Fogalmam sincs miről beszélsz

Lesznek új ruhák a következő eventben (márc. 17 körül) :
- adept - steampunk
- huntress - trap girl (batgirl) [link]Az apprentice-nek ha jól látom lezárult a szavazás, a Leprechaun lett a győztes. A barbárról nem találtam semmit.
-
DeSanto
őstag
Azok a cápafejű rákollós szörnyek erősebbek lesznek az ogréknál?
Van erről valami info?
Azok jönnek a part 2-vel vagy később jönnek? -
zso79
őstag
Valami az súgja hamarosan jön a QLES Part 2

Transcendent Challenge Champion
You completed every original Challenge on Nightmare Hardcore difficulty. The gods weep before your awesome might!Eternia Shard Recovered: Blue
You retrieved the Blue Lost Eternia Shard from the scorching sands of Moraggo!Djinn Recruiter
You assembled an army to win the 'War of the Djinn' Challenge!Nightmare Eternia Shard Recovered: Blue
You retrieved the Blue Lost Eternia Shard from the scorching sands of Moraggo... on Nightmare!Nightmare Djinn Recruiter
You assembled an army to win the 'War of the Djinn' Challenge... on Nightmare! -
DeSanto
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Van egy pálya.
2 perc az egész.
-
zso79
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Értem
Szólj amikor ráérsz. -
zso79
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Este kb. fél7 -től ráérek, írj rám

-
Kareszovics
addikt
Amennyiben valakinek van hozzá affinitása egy Hard Survive 15 Achi-ban segítsen már valaki, Solo-ban nem megy...

Köszönöm!

-
zso79
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Tegnap nekem is volt gondom vele.
DeSanto: szereztem egy elefántot

-
Kareszovics
addikt
Csak engem dobál le folyamatosan TrendyNet, vagy másokat is "megtisztel"?

-
zso79
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem ölök én meg senkit, csak nyomogatom az egérgombot

-
DeSanto
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ahhhh....igazad van.
Maradok is inkább mario-nál...
Más:
Ma néztem egy augusztusi előzetes a játékból.
Már ott is mutatta a forest pályát és még volt egy másik is. -
zso79
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én próbáltam ezt annó, nekem nem jött be, pláne hogy nem volt benne multi. Most már van? Cod-ban azért nem fröcsög mindenfelé a vér

-
DeSanto
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Gondolkoztam rajta hogy megvegyem de nem jön be az ellenfelek fajtája...

Jah és túl véres nekem az a játék... -
zso79
őstag
Ne mérgelődj
Ha utánnaolvasol kiderül, hogy pont a kick és a hackelt gear miatt ezt eredetileg egy friends only módnak szánták, poénból és persze ingyen...Közben kicsit változott az egészről a véleményem. Sokkal nehezebb lett az egész, többet kell agyalni a pályákon, nem elég csak ledobálni mage tornyokat és várni... Tegnap végre sikerült kiagyalnom egy setupot hall of court-ra ps-re, amivel lehet jó genie-t szerezni

-
DeSanto
őstag
Nah ennek a president day-nek sok értelme van.
Ha élen áll az ember rögtön kirúgják még mielőtt eléri a 120-at...
Ismét sok értelme volt Trendy!
Legalább innen kivették volna a kick lehetőségét. -
DeSanto
őstag
Ki korán kel dd patch-et lel....
Már megint update. Uram atyám!
Látom amúgy kihalt a topik.
A játék meg belekerült a süllyesztőbe.... -
DeSanto
őstag
Ezt inkább ki se adták volna...
Hiányzott még olaj a tűzre...
-
DeSanto
őstag
“What exactly do you mean by higher-quality loot?” – trobos
Loot at the high-levels can have more potential level-ups and better stats. It’s not exactly super-loot by PC standards, but it’s a step in that direction. This loot has higher level requirements, such as Level 74 or Level 78 depending on how good it is.Most jól értelmezem hogy lvl78 lesz a part 2-vel?
-
DeSanto
őstag
Ma vagy holnap jön a pecs?
A Serious Evolution elég idiótán néz ki...
-
zso79
őstag
Nem, egyáltalán nem tolok már survivalt. Korábban is csak azért próbáltuk, mert kellettek jobb cuccok, de 10-ből 8-szor tuti disconnectalt, játszhatatlan volt. Meg kinek van ideje 6-7 órát a gép előtt ülni? Koncepcionális probléma van vele (és nem csak a survival-al)... Mysti-t lehetne majd megpróbálni, mert ott sokkal kevesebb mob van.
Az assault kakukktojás, arra teljesen más szabályok vonatkoznak mint bármi másra, tehát elmegy hogy nincs pet, nincs torony.
Szerintem még mindig szórakoztató, csak máshogy kell hozzáállni
Milyen kihívás lenne benne, ha minden karid fullos lenne és oneshot-olnád az ogrékat az op fegyverekkel?Persze, nekem is szar, hogy amibe időt és manát öltem holnapután lehet már semmire sem jó, de most legalább lehet megint agyalni az adott mapon, nemcsak leszórni a szokásos cuccokat. Kíváncsi lennék, hogy a múltkori taktikával pl ki tudnánk-e újra nyírni az "öreglányt". Megpróbáljuk vmikor?

Én úgy olvastam vhol, hogy a 4-ik végére lesz lvl 80.
-
DeSanto
őstag
Na de ki akar 10 órát úgy játszani hogy csak javítgat és semmi mást nem csinál.
Unalmassá válik...
Megunom sokszor és belemegyek a sűrűjébe és akkor off.
Amúgy most komolyan.
Mikor kezdesz te mondjuk insane survivalba?
Végigtolod a 25 kört kaka cuccokért?
Tolod nm-en?
Eljutsz odáig hogy újra is kezdheted 16. kör után és még semmi jó dolgot nem kaptál.Assaulton nem játszik a pet. Miért nem?
Írtad hogy tdefense akkor minek van benne assault?
Jobb lenne ha a kettőt összehoznák és akkor megint szórakozás lenne vele játszani és nem pedig kín...Míg építik a játékukat addig felhúzom a barbárom

Jah és kíváncsi vagyok a part 2-el már 80-as szint lesz e a max vagy pedig a part 4 végére lesz 80.
Remélem már a part 2-el jön a lvl80. -
zso79
őstag
Lényegi változtatás szerintem nem történt a 7.16 óta. Most kezdik el felhúnzi a trap-eket, aurákat, ami szerintem jó hír... Hogy a fegyverekkel, petekkel mi történik sztem annyira nem fontos, ez egy tower defense játék rpg elemekkel, tehát max besegíthetsz a tornyaidnak... a tornyokat meg nem változtatják egyik napról a másikra, hogy boruljanak a stratégiáid. Amúgy ha megnézed, most a huntress class kapott egy hatalmas buffot a fegyvermódosításokkal.
Ahogy elnézem abba az irányba próbálnak menni, hogy kb. mind a 4 karaktert használni kelljen az építkezéshez. Ez egyfelől jó dolog, mert változatossá, bonyolultabbá teszi a játékot. Másrészt viszont nehezebbé teszi a szólózást. (mondjuk ez csak NM-re igaz, 74-es karikkal bármelyik insane pályát végig lehet szólózni low end myth cuccban)
-
DeSanto
őstag
Pont elkezdtem a petekkel való játszadozást erre azt is lelövik.
Komolyan nem láttam még ennyit szarakodó játékkészítő idiótát aki ennyi peccsel jön ki amivel állítgatják a dolgokat.Kezdjek el egy stratégiát és van rá 1-2 napom mert 3. napra más lesz megint.
Még jó hogy az Activision nem kezdi el leredukálni a fegyvereket és minden 3. nap állítgatja annak erősségét.
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A healing aura 20%-kal erősseb NM-en és kevesebbe kerül lerakni.
Gyengítették a peteket NM-en... nagy kaland, amúgy sem használta őket senki

A retri további lehúzása meg várható volt szerintem, rohadt könnyű volt megszerezni, sokkal erősebb volt mint egy BB vagy DT, amihez viszont baromi nehéz volt hozzájutni. Az meg megint csak dícséretes, hogy több piercingelő fegyver lett.
-
zso79
őstag
7.16c:
* Buffed Trap Damage by 25% in NM
* Barbarian's Turtle Stance now makes him immune to web projectiles and other stunning attacks, but disabled in Assault
* Reduced Retribution damage by 12% more
* Reduced Disc Thrower piercing number from 5 to 4
* Increased Phoenix Gun piercing from 4 to 6
* Increased Bone Bow piercing from 1 to 4
* Increased Hunter's Bow piercing from 1 to 5
* Increased Blunderbuss piercing from 1 to 8
* Reduced NM pet DPS by 40%, and unicorn by 50% specifically
* Fairies boosted in NM by a total of 5x, previously was 2.5x
* Added message to TNet indicating if login failure occurred because you're banned
* Buffed Healing Auras in NM by 20%, reduced DU by 1
* 50% nerf to Destructiod Robot in NM to bring it in line with other pets -
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincsenek tornyai, ez egy dps only kari. Különböző támadásai vannak, amelyekből kettőt lehet egyszerre kombinálni. Ilyenek vannak pl., hogy tornádó amitől baromi gyors lesz, de kevesebbet sebez, vagy a teknős, amitől nagyon lelassul, de bekerül egy buborékba, ami védi őt a támadásoktól. A második speckója meg olyan durva, hogy két brutál fegyverrel kb 8milliót sebez

-
Sirandrish
legenda
"NM erősség még mindig csak "fejlesztői" verzió"
Ami azért vicces...ti is játszottatok vele eleget...az Insane mint olyan nem túl sok kihívást tartogat még a kezdő playereknek sem...
Az NM azért rendesen odapakolt a nehézségnek...az más kérdés hogy szerintetek túl sokat is
Zso&Desanto: Milyen? mondjatok már róla valamit? tornyai milyenek?
-
DeSanto
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az volt az utolsó amit megvettem...
Hacsak nem változtatnak a dolgokon. -
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért az nagyon nem igaz, hogy szart sem ér, én összetenném a két kezem, ha olyan tower setem lenne
Anyi történt, hogy jóval nehezebb lett... Ja meg azt még hozzátenném, hogy a NM erősség még mindig csak "fejlesztői" verzió, hivatalosan nincs ilyen, aki nem vette meg a dlc-ket nem tud ilyet választani.Én végülis megvettem a barbárt, nem volt 1 euró. Teljesen máshogy kell vele dolgozni, mint az eddigi karikkal, üde kis színfolt. Ja és ahogy nézem a patcheket, egyre jobban dolgozzák ki, aki következő verzióban már benne lesz, hogy "teknős üzemmódban" nem hat majd rá a pókháló

-
DeSanto
őstag
Áldom az eszem hogy ezeket még gyorsan megcsináltam.

Most már igencsak nehezebb lenne...
Sirandrish: Az nem zavar hogy fizettem érte.
Az legyen a legkevesebb csak menne minden normálisan.
Többször venném elő a régi pályákat vagy akármi minthogy mindig ugyan azt és már 10. nap után azt mondjam hogy elég.... -
zso79
őstag
Azért te ne panaszkodj, te Hardcore Mythical Defender
Nézd meg hány ember volt képes rá eddig. Meg amúgy sem hiszem, hogy akár 2%-nak is sikerülne valaha...Nem mondom hogy jók ezek a dolgok, de ezek már sztem semmit sem számítanak a tornyok nerfelése mellett. Ez egy tower defense játék és egyre kevesebbet érnek a tornyok

-
DeSanto
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon szuper.
Tényleg kezdem unni....
Ilyen hozzá állással senki nem fog játszani vele. -
zso79
őstag
Akkor majd csináljuk ketten v hárman
Azért ismerjük be, a NM nem szólózásra lett kitalálva. Annyira kellene sztem csak nehezíteni, hogy ketten már megoldható legyen. Az sztem már fair play.Sztem még mindig messze az a legerősebb huntress fegyver, aztán a DT, majd a bone bow.
-
zso79
őstag
Még így is nagyon jó! 4-et lő, piercingel és elég gyors. Nem tudom a konkrét értéket, de sztem így is csinálok vele 1.6m dps-t. Mutass másik fegyót, amit ilyen könnyű megszerezni és hasonlót tud

Azt én sem tudom miért baj az előbbre jutás, de ez a fegyver arra biztos nem volt jó. Amíg a tornyokat ennyire gyengítik, addig lehet akármilyen fegyvered....
-
zso79
őstag
Nem kb 30%-cal, hanem pontosan ennyivel:
*Reduced retribution rate-of-fire by 30% and damage reduced by 25%De azért valljuk be, nem is volt normális
Egy 150 upgrades jobb volt mint egy 250-es disc thrower és baromi könnyű volt beszerezni. Viszont nézd meg mit művel egy 90 upos pony nm-en egy countessen, call to armst, benyomva. Egyedül kinyír egy ogret 
Ezt tudod, hogy mit jelent?
*Scaled down stat speed-boost in NM assault by 40%Csak nem megint csökkent a kari sebessége? Ha igen, akkor érthetetlen az egész, az előzőben pont hogy emeltek rajta...
-
DeSanto
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahham, pókokat lő.
Nagyon jó (volt).Zso79:
Most komolyan. Miért kell szopatni az embereket?
Miért baj az ha sikerül egy pályát is megcsinálni ami könnyebb.
Kit zavar ez? Miért baj ha jutunk előrébb? Kell az egyhelyben toporgás?
Azért van ilyen kis százalékú achi kész mert senki nem játszik vele a nehézsége miatt.
Ki ül ott 5-6 órákat egy pályán? Nagyon kezdik elcseszni a játékot.
Kár hogy ilyen gondolkodásmóddal építik a játékot. -
zso79
őstag
Ezek a változások:
7.16b
*Fixed the issue where the Barbarian's left-handed weapon was inverted
*Reduction in time on Assault map 1 by 25 seconds on nightmare and added some more defenses in weaker areas
*Reduction in time on assault map 3 by 40 seconds on nightmare
*Reduced retribution rate-of-fire by 30% and damage reduced by 25%
*45% increase in Barbarian HP on Nightmare, in line with Squire's increase
*20% exponential reduction in sale-price of extremely-high-Damage weapons, to prevent sale-price roll-over
*Fixed nightmare Squire HP incorrect value on pause screen
*Fixed bug where players were making profit from leveling any weapon
*Added Barbarian combo by holding both mouse buttons
*Reduced visual effects on Snowball launcher
*Darkness Traps now affect Ogres with immunity removal and now cost 3 DUs
*Remove-from-shop can no longer be used to exceed item box size
*When pulling up "More Info" in the Heroes section of the Post game board, the Hide info button has a XBOX right stick icon next to it -- fixed
*Scaled down stat speed-boost in NM assault by 40%
*Fairy and Healing Aura 2.5x as effective in NM
*Normal Damage Pets are 15x as effective in NM
*Elemental Pets are 1.5x as effective overall, and Melee Pets are 1.25x as effective in overall, both changes are NM only.
*Imps are 4x as effective in NM
*Animus/Ponies are 12x as effective in NM
*Pets don't attack practice dummies during combat anymore.
*Fixed issue where Mobs would still target Barbarian on pure strategy mode
*Fixed issue where the Defense Active-Hero Bonus wouldn't re-associate if Hero had left-game and re-added in splitscreenMin húztad fel magad ennyire? A két AMP map-on kevesebb lett az idő, meg a retri -t nerfelték nagyon, a többi szerintem nem érdekes. Sőt! Az attack petek még hasznosak is lehetnek
Én még nem próbáltam egyáltalán, majd ma este... -
DeSanto
őstag
Na most volt egy kicsit több időm próbálgatni de rájöttem hogy talán ezzel a peccsel vágták haza nálam a játékot.
Ha lehetne még steam-ről is kitörölném.
Újabb pénzt biztos nem áldozok rá. -
DeSanto
őstag
Na ezzel a 7.16b-vel ismét nem lehet megcsinálni egyedül az assaultot...

Mindig "újítanak" valamit ezek a srácok....
Kezdem nagyon unni a dolgot.
-
Roemedic
csendes tag
Helosztok!
Nekem nagyon tetszik ajáték most 25-s vagyok éppensorba viszem ki a mapokat:!)
-
zso79
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de hála a patch-nek, mi nem tudunk tovább lépni...
-
HeyYokel
csendes tag
Irritáló ez az Apprentice gyengítés, de én odaadtam a cuccait egy tower Squire-nek és most azzal nyomulok inkább. Simán viszi a NM HC kihívásokat. Alkalmazkodni kell, jobbat nem tudok.
-
DeSanto
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nekem azt este letöltötte de megint tölt valamit....
-
errorcode06
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Passz, csak letöltöttem. Addig sc2-zök amíg nem lesz normális balance...
-
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06
üzenetére
Overpower reborn?

-
errorcode06
őstag
Megint jött egy peccs 7.16a, most töltötte le a sztímem...
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy visszatér minden a régi kerékvágásba

-
DeSanto
őstag
Húha...ti még itt tartotok?

Amúgy felesleges ezen filózni.
Ezt kaptuk.Vagy lenyeljük és toporgunk tovább vagy egyszerüen elfelejtjük a játékot egy időre.
Én már eldöntöttem hogy csak akkor játszom vele ha jön újabb pecs.
Addig néha elinditom,bohóckodok egy kicsit és ennyi. -
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Komolyan mondom hihetetlen vagy!!! Melyik részét nem érted annak amit leírok?
Mit jössz itt azzal, hogy a countessed mennyit tud alapból és mennyit NM-en???!? Mi köze annak az egészhez? Mindegyik karakter, mégegyszer mondom MINDEGYIK kb. az 1/5-ével csökken csak a NM miatt. Nem a patch, hanem a NM miatt!!!! Azt minek egyáltalán megemlíteni?!?!?!

Ebben a patch-ben a mage tornyait viszont visszavették kb 60% -kal, azon felül, amit te is többször írtál, hogy magának a hősnek is 1/5-e csak a sebzése (újra, mint mindegyik hősnek!) a NM miatt. És ha ez még nem lenne elég, magának a hősnek is visszavették a lövedék sebességét.
Röviden: amiről te beszélsz, az a NM miatt van, amiről én, az meg a patch miatt.
Remélem így már érthető!
Ja és egyetlen hozzászólásban sem írtam, hogy nekem 2000-es statjaim lennének, még csak a környékén sem járok...
-
Sirandrish
legenda
Szerintem nem OFF hiszen eléggé a játékról beszélünk.
Most pontosan nem tudom már de holnap printelek neked..
Most csak így saccra emlékből..
Countess 3 ütés (1 kombó) Insanen 30-35K...50-55K....70-73K
A három ütésem kb így nézett ki...
Ez NM-en 5-8-12 kb de mondom holnap printelek...
Ha az nincs 50% akkor bekakkantok a kacagástól
Érdekes módon te 2000+os statokról beszélsz mikor nekem 1000es statom sincs tán egysem...szóval hogy a te monkod mennyit bír az itt nem mérvadó...
A solozást én nem emberre/playerre értem hanem karakterre...és igen..nem mindegy!
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi, hogy leírtad ezeket a konkrét értékeket, pont alátámaszottad vele, amiket eddig mondtam, hogy egyik sem csökkent közel sem annyira, mint most a mage

Majd egyszer légyszi gyere be, menjünk együtt egy kört, mutasd meg hogy tudtad egy MM-el megoldani, hogy a pókok ne csesszék szét a tornyokat.
Ja és az auráid nem csak azét fogynak annyira NM-en, mert kevesebb a hp -jük, hanem mert a mobok jóval erősebbek. A háromszos hp-d meg semmit sem ér resist nélkül, ami szintén 30%-kal kevesebb NM-en. Érdekes módon nekem a monk-om is kibír 1, max 2 ogre ütést, pedig harmadannyi hp-je van, mint neked. És a 42k -s trapem NM-en 32k, csak a mérete kisebb és még sorolhatnám... a te squire-d tornyait meg kb. a 7.07 -ben szarták már el.És örülök, hogy Te is már mentél NM-en, nekem kicsivel több mint 600 óra van a játékban, a queen bosst kivéve mindent megoldottam (külön köszönet érte DeSanto kollégának
), nagyrészt szólóztam, úgyhogy teljesen sületlenségeket beszélek...És a szólózás nem azt jelenti, hogy egyetlen karaktert használsz, hanem hogy egyedül nyomod, hatalmas külömbség...
Részemről ennyi, ehhez többet nem szólok hozzá, mert már eléggé offtopic és úgy tűnik neked a tények sem számítanak, csak a véleményed... glhf

-
Sirandrish
legenda
Nem értek egyet!
Elmondom mit láttam..
A Warriorom Insane elbírt 1v4-5be is az Ogrekkal...nem okozott gondot..volt 4-600K DPS-em és boldog voltam.
Bejött a NM...nem elég hogy a 3szoros HP-m is 2 ütés volt 1 ogrenek de a 30-70K DMG-m amit amúgy sebeztem pl egy piros Ogrera az leredukálódott 5K-ra a Lila Ogrek ellen.
A Monkom akkora és olyan aurákat rakott le hogy 1-1 mapot 2 aurával lefogtam és ha ki is léptem vele akkor is kibírta a waveket...NM-en egy barikád széles helyet fog le az aura és elkopik mint a szar olyan gyenge a HP-ja...
A Huntressem 40K-s Dinamitja NM-en 10K-t sem ütött...+ a 13K DMG-m ami AOE az leredukálódott 2K-ra..számolj utána hány % ez
És akkor ott a Mage akinek mindene maradt a régi..
A pókok támadják a towert? A Pók támadja a Huntresst/warriort (karakter) is még sem maradt a sebzése egyiknek sem...Insane 4-600K-s DPS-el, NM-en a pók 3 ütés és ez a jó?
Nevetséges!
Mage lerak egy MM towert 3pontért és védi az előtte lévő tornyokat...tudom mert NM-en soloztam a Bonus mapot Magel ami elég nagy map és ott is meg tudtam oldani hogy 1 azaz EGY tornyot sem tudtak lefogni a pókok.
Ott a Warrior micsinál? Lerak 6 pontért egy ballistát ami nem elég hogy 2szer annyi pont de még szarabb is? A Huntress micsinál? Lerak...jah..nincs semmije...Monknak detto.És akárhogy látja a véleményt alkotók 99%a....ha egy játék amiben van 4 kaszt (összesen 8 féle karakter) amiből csak és kizárólag 1 képes solozni az egy kurva nagy FAIL!!!
És nem..nem jobb így hogy a mage sem tudja...ez is szar...mindnek tudnia kell!
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez lesz az utolsó, mert tényleg nem úgy látod ezt, mint a véleményt alkotók 99%-a...
- nekem marhára nem mindegy, hogy 100% , vagy -30=70%. Ha kilépek az adott karival, akkor is megvan az a tower dmg, ami a cuccaiból jár, ez bőven elég.
- ha joy-jal beviszel még egy karit, annyivan több mob van, hogy el is bukod amit a +30% miatt kapsz, arról nem is beszélve, hogy a boss-ok hp-je is jelentősen nő
- monk nem szólózik, de TE mondogattad itt hogy tudni kellene mindegyiknekés a legfontosabb:
- a többiektől semmivel nem vettek el többet, amikor bejött a NM, mindenkit pont ugyanannyira gyengítettek (a mage/squire tornyok pókhálózása = huntress/monk csökkentése)És korábban nem a mage tornyok voltak a legerősebbek, hanem a squire, amit már jóval korábban lenerfeltek, de még azt sem 60%-kal...
-
Sirandrish
legenda
+30% ha benntvagy...ha meg kilépsz akkor 30%al kevesebb...-30% vagy csak simán 30%al kevesebb tökmindegy..és ezért kell a joy..hogy benntmaradhasson a toweres karakter.
Monk aurára nem hat a pókháló..de nem is Solozik le semmit...A huntress szintén nem...egyiknek sincs barikádja..a magenek van..mind amellett hogy a tornyai a legkeményebbek és etc etc..vagyis voltak.Nem gyengítették meg a maget...csak szintbe hozták...amit megtartott a NM fokon az most elvették...ahogy a többitől is..csak tőlük korábban..
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
AAAAAAA.... akkor szépen sorban:
- először is, az nem -30% ha kilépsz, hanem +30% ha bentvagy, egyfajta bónusz
- minden hero dmg-e pont ugyanannyit csökken NM-en, nem csak a warriorodé (btw, melyikre mondod h warrior?)
- a monk aura is csökken, a huntress trap is és ez teljesen korrekt is, mert nem hat rá a pókháló, de _már ezt is leírtam_
- és játszható szólóban, nem is értem miért mondod hogy nem, de több karakter kell hozzá, ahogy ezt a fejlesztők is elmondták és ahogy mindenki más teszi...Tehát még mindig sehol nem látom, hogy a squire tornyokat kivéve a többi karit miben is gyengítették meg legalább fele annyira, mint most a maget. Egy +5000 projectile speedes staff lövedékeinél most gyorsabban futok

Amúgy meg hogy jön ide a joy???!? Miért kellene használni??
-
Sirandrish
legenda
-30% DMG amint kilépek azzal akivel lerakom a towert...ez biza FAIL!
Mellesleg nekem van Joyom szóval nekem ez pont nem okoz problémát de ettől függetlenül nevetséges.
ilyen mértékű nerf? A Warriorom másfél M-es DPS-e NM-en 200K körül mozog..akkor most mivan?
Monk aurának a HP-ja kb a felére csökkent..a range szintén..És akármennyire is coop játék...ha el lehet indítani singleben akkor igenis, játszhatónak kell lennie singleben is...minden karakterrel!!!
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem értelek ill. ha úgy van ahogy értem, akkor rosszul csinálod a játékot... Nekem sincs joy-om, amit kell lerakok az adott karival és váltok, ennyi... a Te esetedben is ez a szitu, toweresekkel lepakolsz aztán nyomod a warrior-ral. Az meg baromság, hogy minden karinak tudni kell solozni, ez egy coop játék, soha nem is hirdették másként. Ráadásul megnézném, hogy pl. egy monkkal hogy solozol....
Tényleg no offense, de igen is rosszul látod a dolgokat! Nem a mage-k szívták ezt meg, nem nekik fáj, hanem mindenkinek, aki nem hackel. Nekem nem mage a fő karim, mindenből van toweresem és dps-esem is, nem is rosszak, de minek?!?
Semmivel nem lehet már érvényesülni, nem maradt lehetőséged NM tartalmat csinálni...Azt meg ne mondd, hogy a mage-k szeme sem rebbent korábban, mert ilyen mértékű nerf meg amúgy sem volt soha egyik karakternél sem!!!
Huntress-nek beraktak cooldown-t a piercing shot-hoz? Nagy kaland, most is ott vannak nekik a baromi jó piercingelős fegyverek...
Monk/huntress aura/trap méret és hp csökkent? Így van, mert rájuk nem hatnak a pókok, mint a tornyokra!
Egyedül a squire tornyai voltak tényleg nagyon gyengék eddig. Most meg....

És a végére, ez egy alapvetően tower defense játék, ahol gyakorlatilag a towerek a leggyengébbek.
De biztos velem/velünk van a baj és a beta tesztereknek ez így tökéletesen megfelelt. Kíváncsi lennék milyen cuccal nyomták....
-
DeSanto
őstag
Egyéni vélemény és szerintem ennek a játéknak a rovására a nm nagyon nehéz fokozata tette be a kaput.
Nem hiszem hogy az a jó játék amit 500 óra alatt tudsz kijátszani úgy hogy dög unalmas.
Elöször 3 óra alatt eljutsz 16. wave-ig utánna eljutsz 20-ig 4 óra alatt és utánna így tovább.
Sajnos ezzel a nm fokozattal azt tették hogy nem 16-ig jutsz el elsőre hanem 8ig.
Ráadásul nem is fejlödsz és egyhelyben toporogsz. -
Sirandrish
legenda
Azért mert nem mindenki COOP tolja...nem mindenkinek van mage karija is...
És nem mindenkinek van otthon Joy-a a PC-hez hogy saját magával coopoljon...
Szóval nem mindenkinek van lehetősége MAGE-el játszani.
Emellett pl nekem a Warrior a főkarim...de ha csak Mage-el tudom betolni a mapokat akkor hogy szerzek a Warriornak wepet? Jah majd Wavenként beváltok vele hogy ládákat nyissak?
FAIL!!!
Minden karinak tudnia kell Solozni..
Az nem pálya hogy 1 azaz EGY karakter van ami tud érvényesülni NM-en..
Nyilván ez csak azoknak fáj ennyire akiknek a Mage a fő karijuk...
Ezzel meg csak az a gond hogy nekik (gondolom neked se) a szemük se rebbent mikor a Warrior/Íjász sebzését redukálták vagy épp a Monk Aurájának HP-ját és range-t...
Most kicsit visszakapnak azok is...
ÉS igen is...balansz kell a játéknak...jelenleg ezt a Magek sz*pták be...amit egyébként én sem értek mert szerintem a többit kellett volna felhúzni de a srácok másképp gondolták.. -
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De miért volt baj, hogy mage nélkül nem ment??? Csináltál magadnak egyet és kész. Pont az volt benne a jó, hogy bizonyos dolgokat soloban is meg tudtál csinálni, hogy cooperáltál a saját karijaiddal. Most meg már mage-gel is lehetetlen, óriási....
Trendy fórumon már lincshangulat van. Sikerült még szélesebbé tenni a szakadékot a hacked highend cuccal rendelkezők és a normál playerek között...
Az új assault missionok is jók lettek így a nerf után. 4db 2000+ statos karival meg lehet csinálni az elsőt a háromból
Neked hogy állnak a karijaid, mert a mieink elég messze a 2000+ -tól... ja és az eddig látottak alapján sosem lesznek azok....DeSanto: kb. fél óra és leszek én is, rápróbálhatunk...
Rajtunk buktak 4 eurót, mert ezek után nem vesszük meg a barbárt

-
Sirandrish
legenda
Igen vártam..
Mage karakterem is van de akkor is undorítónak találtam hogy mage nélkül esélytelen volt az egész NM-en...
Bár konkrétan nem azt vártam hogy a mage legyen gyengébb hanem azt hogy hozzák egy szintre a karaktereket mint ahogy voltak..úgy látszik a gyengítés mellett döntöttek mert sokallták azt az 1%ot
Ahogy látom a nagy MMO-k ellenkezőjét csinálják a játékkal..
Az MMO-k úgy indulnak hogy kurva könnyűek aztán 1-2 patch és egy 3 éves is boldogul..
Nah itt fordítva van...Insane is nevetséges volt...az NM-el meg olyan szinten HC-vá tették a cuccost hogy szinte lehetetlen haladni...Nyugi...ha csappan a játékosszám akkor megint egy casual cucc lesz...persze ehhez még idő kell..
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól látod, minden karakter le volt húzva, épp ezért azokat kellett volna buffolni... Te vártad? Hát mi nem vártuk, de ezennel abba is hagyjuk... eddig is esélytelen volt bizonyos szinten túljutni, most meg pláne, úgyhogy nem töltünk vele több időt, amíg nem rakják rendbe. Mi a f@sz bajuk lehetett??? Túl sok volt nekik, hogy a teljes játékos állomány 1% -a tudta csak megcsinálni az achievmentek 80%-át??! Csak 0.6% volt mythical defender....
További "újdonságok":
- a melee fegyverek lassabban ütnet
- a mage és huntress lövedékek sebessége a töredékére csökkent
- az ogrék azonnal rámennek a blokádokra
- mage tornyoknak nem csak sebzése, hanem hp-je, attack rate-je is csökkent
- apprentice guardian boostolás csökkentMeg akartam venni a barbáros kieget is, de ezek után nem teszem, ahogy rengetegen még a Trendy fórumon. Ott legalább 100-an dobták kukába a játékot....
-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Írtam, mage 50% nerf.... remélem ez csak vicc....
-
zso79
őstag
OMFG
Ha mind igaz, amiket írnak a fórumon, akkor játszhatatlan lett az egész... App 50% nerf 
-
zso79
őstag
A patch hajnali 2-kor jött meg, de valamiért az assault mission pack -om még hiányzik...

-
zso79
őstag

-
DeSanto
őstag
Ma se lesz semmi...

-
zso79
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha tényleg kijön ma fél8 -tól nekiállhatok húzni egyet, akinek van kedve csatlakozzon

Amúgy meg van egy rakás felesleg mythical armorom, ha valakinek nagyon kell tudok belőle adni....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A nevem 

(már ha érted a célzást 

Neked hogy állnak a karijaid, mert a mieink elég messze a 2000+ -tól... ja és az eddig látottak alapján sosem lesznek azok....