- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
"NM erősség még mindig csak "fejlesztői" verzió"
Ami azért vicces...ti is játszottatok vele eleget...az Insane mint olyan nem túl sok kihívást tartogat még a kezdő playereknek sem...
Az NM azért rendesen odapakolt a nehézségnek...az más kérdés hogy szerintetek túl sokat is
Zso&Desanto: Milyen? mondjatok már róla valamit? tornyai milyenek?
-
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06
üzenetére
Overpower reborn?

-
Sirandrish
legenda
Szerintem nem OFF hiszen eléggé a játékról beszélünk.
Most pontosan nem tudom már de holnap printelek neked..
Most csak így saccra emlékből..
Countess 3 ütés (1 kombó) Insanen 30-35K...50-55K....70-73K
A három ütésem kb így nézett ki...
Ez NM-en 5-8-12 kb de mondom holnap printelek...
Ha az nincs 50% akkor bekakkantok a kacagástól
Érdekes módon te 2000+os statokról beszélsz mikor nekem 1000es statom sincs tán egysem...szóval hogy a te monkod mennyit bír az itt nem mérvadó...
A solozást én nem emberre/playerre értem hanem karakterre...és igen..nem mindegy!
-
Sirandrish
legenda
Nem értek egyet!
Elmondom mit láttam..
A Warriorom Insane elbírt 1v4-5be is az Ogrekkal...nem okozott gondot..volt 4-600K DPS-em és boldog voltam.
Bejött a NM...nem elég hogy a 3szoros HP-m is 2 ütés volt 1 ogrenek de a 30-70K DMG-m amit amúgy sebeztem pl egy piros Ogrera az leredukálódott 5K-ra a Lila Ogrek ellen.
A Monkom akkora és olyan aurákat rakott le hogy 1-1 mapot 2 aurával lefogtam és ha ki is léptem vele akkor is kibírta a waveket...NM-en egy barikád széles helyet fog le az aura és elkopik mint a szar olyan gyenge a HP-ja...
A Huntressem 40K-s Dinamitja NM-en 10K-t sem ütött...+ a 13K DMG-m ami AOE az leredukálódott 2K-ra..számolj utána hány % ez
És akkor ott a Mage akinek mindene maradt a régi..
A pókok támadják a towert? A Pók támadja a Huntresst/warriort (karakter) is még sem maradt a sebzése egyiknek sem...Insane 4-600K-s DPS-el, NM-en a pók 3 ütés és ez a jó?
Nevetséges!
Mage lerak egy MM towert 3pontért és védi az előtte lévő tornyokat...tudom mert NM-en soloztam a Bonus mapot Magel ami elég nagy map és ott is meg tudtam oldani hogy 1 azaz EGY tornyot sem tudtak lefogni a pókok.
Ott a Warrior micsinál? Lerak 6 pontért egy ballistát ami nem elég hogy 2szer annyi pont de még szarabb is? A Huntress micsinál? Lerak...jah..nincs semmije...Monknak detto.És akárhogy látja a véleményt alkotók 99%a....ha egy játék amiben van 4 kaszt (összesen 8 féle karakter) amiből csak és kizárólag 1 képes solozni az egy kurva nagy FAIL!!!
És nem..nem jobb így hogy a mage sem tudja...ez is szar...mindnek tudnia kell!
-
Sirandrish
legenda
+30% ha benntvagy...ha meg kilépsz akkor 30%al kevesebb...-30% vagy csak simán 30%al kevesebb tökmindegy..és ezért kell a joy..hogy benntmaradhasson a toweres karakter.
Monk aurára nem hat a pókháló..de nem is Solozik le semmit...A huntress szintén nem...egyiknek sincs barikádja..a magenek van..mind amellett hogy a tornyai a legkeményebbek és etc etc..vagyis voltak.Nem gyengítették meg a maget...csak szintbe hozták...amit megtartott a NM fokon az most elvették...ahogy a többitől is..csak tőlük korábban..
-
Sirandrish
legenda
-30% DMG amint kilépek azzal akivel lerakom a towert...ez biza FAIL!
Mellesleg nekem van Joyom szóval nekem ez pont nem okoz problémát de ettől függetlenül nevetséges.
ilyen mértékű nerf? A Warriorom másfél M-es DPS-e NM-en 200K körül mozog..akkor most mivan?
Monk aurának a HP-ja kb a felére csökkent..a range szintén..És akármennyire is coop játék...ha el lehet indítani singleben akkor igenis, játszhatónak kell lennie singleben is...minden karakterrel!!!
-
Sirandrish
legenda
Azért mert nem mindenki COOP tolja...nem mindenkinek van mage karija is...
És nem mindenkinek van otthon Joy-a a PC-hez hogy saját magával coopoljon...
Szóval nem mindenkinek van lehetősége MAGE-el játszani.
Emellett pl nekem a Warrior a főkarim...de ha csak Mage-el tudom betolni a mapokat akkor hogy szerzek a Warriornak wepet? Jah majd Wavenként beváltok vele hogy ládákat nyissak?
FAIL!!!
Minden karinak tudnia kell Solozni..
Az nem pálya hogy 1 azaz EGY karakter van ami tud érvényesülni NM-en..
Nyilván ez csak azoknak fáj ennyire akiknek a Mage a fő karijuk...
Ezzel meg csak az a gond hogy nekik (gondolom neked se) a szemük se rebbent mikor a Warrior/Íjász sebzését redukálták vagy épp a Monk Aurájának HP-ját és range-t...
Most kicsit visszakapnak azok is...
ÉS igen is...balansz kell a játéknak...jelenleg ezt a Magek sz*pták be...amit egyébként én sem értek mert szerintem a többit kellett volna felhúzni de a srácok másképp gondolták.. -
Sirandrish
legenda
Igen vártam..
Mage karakterem is van de akkor is undorítónak találtam hogy mage nélkül esélytelen volt az egész NM-en...
Bár konkrétan nem azt vártam hogy a mage legyen gyengébb hanem azt hogy hozzák egy szintre a karaktereket mint ahogy voltak..úgy látszik a gyengítés mellett döntöttek mert sokallták azt az 1%ot
Ahogy látom a nagy MMO-k ellenkezőjét csinálják a játékkal..
Az MMO-k úgy indulnak hogy kurva könnyűek aztán 1-2 patch és egy 3 éves is boldogul..
Nah itt fordítva van...Insane is nevetséges volt...az NM-el meg olyan szinten HC-vá tették a cuccost hogy szinte lehetetlen haladni...Nyugi...ha csappan a játékosszám akkor megint egy casual cucc lesz...persze ehhez még idő kell..
-
Sirandrish
legenda
Azt tudjátok hogy mi lesz az új patchben?
Mapot fog tartalmazni? -
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06
üzenetére
Az még nekem is..100as statokat adnak a jobb cuccaim

-
Sirandrish
legenda
nah akkor van még hova fejlődnöm..nekem olyan cuccaim vannak amik 100körül adnak meg ugye 100körüli szintig lehet húzni

Én is láttam már olyan cuccokat hogy csak lestem...szeretem az olyat hogy meg se próbálja elrejteni hogy ő csal..nem + 10K DMG hanem szimplán 5M aztán had szóljon
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor szar az egész!
NE haragudj de ez így hülyeség...valahogy más is továbbjutott és nem hiszem hogy mindenki veszi az itemeket.
De ha mindenki is venné akkor az első aki továbbjutott az meg csalt?Hozzáteszem hogy nem voltam még azon az új mapon de ha nem lehet megcsinálni droppolt cuccal akkor be is kaphatják..
-
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06
üzenetére
Hát Ha van Mythical cumo akkor azt szinte bárhol..
Mi a legelején úgy csináltuk hogy NM Summit..első 2-3 wave-t bírtuk betolni de már a ládából akkor jobb cuccok estek mint bármelyik godly szóval így..amikor megerősödtök akkor meg mr lehet tolni full mapokat NM-en vagy Survival NM... -
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06
üzenetére
Én haverokkal toltam szépen sorban a mapokat..itt ott egy kis survival meg challenge és kész...szépen nőtt a szint..0-70re lófaszba kerül feltolni..8 karit toltam fel úgy hogy csak be-be lépkedtem joy-al...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még egy kérdés!

ennyit költöttél már a játékra? Mármint itemekre?
-
Sirandrish
legenda
Oké..akkor most lenne egy összetett és kemény kérdésem

Én azért játszom hogy tudjak teljesíteni mindent...ahhoz hogy ez sikerüljön ugye kellenek a jobb cuccok amiket kiszedek innen-onnan amivel még 1-2 cuccot betolok, ahol esetleg kapok még jobb cuccot amivel még pár cuccot be tudok tolni.
Nah már most ha te megveszed a Armort pénzért mert meguntad a farmolást...akkor mégis mi értelme az egésznek?
Tényleg komolyan érdekel hogy ha a játék értelmét ölöd ki (amugy nem csak te..sokan csinálják így) , akkor mi értelme játszani?
Megveszel minden jobb cuccot akkor minek tolod a Survivalt? Minek tolsz bármit? Amit ott kaphatsz azt megveszed...akkor tényleg minek?
-
Sirandrish
legenda
Fasza petet honnen lehet szerválni?
Olyan kellene ami boostol de nem 20as powerral...de ott mindig kiakad.
Olvastam fentebb hogy valami után boltba lehet kapni...
Endless?
6szor toltam be de olyan szarokat kaptam hogy a hajam az égnek áll
-
Sirandrish
legenda
Nah mizu?
Mindenki megunta vagy mindenki ennyire tolja?
-
Sirandrish
legenda
Néhány kérdésem lenne NM-el kapcsolatban!
Az milyen hogy a sebzésem kb 80%al redukálódott? Ez az alap?
És ebből kifolyólag amit DeSanto mondott...2.5M DPS..az NM-en mennyi? 150k?
A másik...a PÓKokkal mi a büdös francot lehet kezdeni? Mert még 1 mapot sem bírtunk betolni NM-en mert a pókok beficcentek és leköptek mindent...
Illetve Insanen lehet Mitikál cuccot droppolni vagy az csak NM-en esik mert ha igen akkor az érdekes.
Jobb cucc kéne de jobb cuccot meg csak ott kapnánk amit nem bírunk betolni?
-
Sirandrish
legenda
Warping Core challengeket betolta már valaki?
Ha igen milyen taktikával? -
Sirandrish
legenda
De azt a részét a mondandómnak érted hogy 45nél magasabbra nekünk nem igen kell húznunk semmit mert nincs olyan item? Nekünk nincsenek Mythical cuccaink

A másik meg hogy ahol egy kardot/botot/nyilat 160as szintre lehet húzni ott gondolom nem is 6-8-10 milkókat hoztok ki egy survivalból...hanem mondjuk 50-60-80akat...vagy többet..
Ahogy elnézem az inventryráj Desantonak..300K alatt nem is van cucc..
Nah nálunk 10-30K-s itemek vannak még amik droppolódnak..ha 300K-sok esnek majd akkor fel fogom tudni húzni a 160as wepet is...még ha nem is szuszra
-
Sirandrish
legenda
Nekünk jelenleg godlyk a legjobb cuccok...44ig lehet húzni őket..
Petből van olyan hogy 78ig..tegnap vettem a kocsmából...ez a max...
40M-nél meg még többünk nem volt..szóval elég még az a 200M-es cap
Illetve mégis minek kell 2milliárd mana?
UMF ad petet? gondolom ha kivisszük nemde?
-
Sirandrish
legenda
Te aztán bek*phatod

Velem most közölte egy srác hogy nem vagyok még kész UMF-re ugyhogy kickelt a faszba.
AZ érdekessége a dolognak hogy voltam már vele 2-3 alkalommal UMF-en ahol összesen 1szer haltam meg és egyedül fogtam aura alatt egy oldalt...nah mindegy...csira vagyok
A lényeg hogy most talán kialakul egy kis privát buli..felhuzunk paszujjal 1-2 embert és majd toljuk mi priváton..
Amúgy is utálom az olyat mikor méterre megmondják hogy hova álljak és mit meg hogy üssek.Szerencsére van mostmár Rampartra egy elég jó taktikánk úgy hogy nem okoz gondot insane survivalt elvinni 15. hullámig ahol már esnek jóféle cuccok...persze nem UFM minőség de közeli

Ti hányan szoktatok UMF-ezni? ÉS mi a konkrét taktika? Gondolom aurák azok mindenképp kellenek...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
20K az nem sok...nekem a Petemnek van 25K DPS-e..
Nekem vagy 35K...buffal együtt nekem meg a petemnek 100K..
AMit nem értek az a 2,5M DPS meg a 200K-t sebző torony...ala Desanto..
200K-s fire aoe ráadásul gondolom secenként vagy 3szor...5DU-ért...az brutális.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akkor neked nem lesz gondod az elit cuccokkal

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Elég sok véletlennek kell lennie ahhoz hogy eladd.
Le cseréled majd klikk a petre, unlock és sell all..
Nem csak kidobtad valahova a kocsmába? -
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem tud eltünni..még csak meghalni sem.
Olyan lehet hogy lecserélted véletlenül és unlockoltad, majd egy "sell all"-al eladtad a picsába ...ilyenkor nagy levegő mert visszavenni nem lehet.
Viszont nem hinném ho9gy véletlenül unlockoltad a petedet úgy hogy valószínüleg csak az item boxban pihen -
Sirandrish
legenda
Jól látom hogy ha az egész játékot megszeretném venni az jelenleg kb 30euró lenne?
Kicsit borsos nem? -
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát az tényleg nem sok

-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Van ám blokádod...azt nézd meg..annak a legnagyobb a HP-ja tudtommal..
-
Sirandrish
legenda
Hát így nem nehéz

Egyébként ok...a Mythical cuccok nekünk nem elérhetőek..rendben.
De LV70en Insanen akkor nem is lehet fasza cuccokat találni?
Úgy értem toljuk Insane Summitot, Insane Survivalt az utolsó mapokon és mégis olyan cuccokat kapunk amivel 1-1 challenge pl kivihetetlen.
Nekünk ha már 1-1 érték 200hoz közelít az már fasza...neked meg 800as torony hp-d van.Szóval nem értem én eztetet

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát gyengébb nem lesz az tuti

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Csak azért kérdeztem mert az enyémnek 30K felett van a HP-ja de 1-1 komolyabb eksönnél úgy ütik le mintha ott sem lenne

-
Sirandrish
legenda
Elmész te a ****ba

190K-t mi a franc üt?
Olyan cuccokat akarok én is...hihetetlen.
Mi ezekhez képest kegyetlen ótvar cuccokban tengődünk..Te figyi már..Super Loot mond valamit?
Állitólag Insane 9. wave-től eshetnek super cuccok survivalba, de mi még egyet sem találtunk
1,5M 10K-s hitekkel keményebb mint 11Mes 200K-val...
Meg amúgy is..NM fokozat nekünk nincs...bár ilyen cucokkal akár lehetne is..első wavebe behalnánk
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Azt már csak poénból említem meg hogy Paszujnak (akinek válaszoltál) 70es Apprentice-e van..és a petet kérdezte hogy melyik a jobb neki

Amúgy mennyi HP-ja van a blokádodnak?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
A Probléma ott kezdődik hogy van 3 és még 4 core-os map is.
Ez az egyik...a másik hogy hidd el...van különbség a "Sárga Ogre 100K HP-val" és a "Piros ogre 1,5M HP-val" között....nem beszélve arról hogy az utóbbi 3-4szer üt nagyobbat...vagy ott a "Ninjaaaa" aki szimplán rádugrik és 1000+t üt...A másik probléma hogy míg az első pár mapon a core-okat én 2-3 barikáddal lefogom, mert ahogy te is írtad 2-3 kis "folyosón" lehet megközelíteni amire elég a "3pontos" védelem. De a későbbi mapokon kétszer olyan széles utak lesznek ahova csak 2 barikád elég mert 1 mellett elsétálnak, nem beszélve arról hogy nem 3 úton tudják majd megközelíteni a helyet hanem 6-8...
Ezek mellett még kalkuláld bele hogy a későbbiekben esetleg Survivaloznál, (lévén hogy az egyetlen farm lehetőség) ahol bizony nem 300mob jön hanem 5000, vagy még több az adott hullámtól függően...
Természetesen úgy játszod a játékot ahogy akarod, én csupán építő jellegű kritikával látlak el!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez a Core köré építés szerintem nem fog bejönni a későbbi mapokon..
Én DPS warrior vagyok és ha valahol esetleg áttörnek akkor én tudom fogni egy darabig a hullámot...de ha a coretól 10méterre törnek át akkor K.O.Nem beszélve arról hogy ha 3-5 helyen véded a mapot akkor azért eloszlik a terhelés.
Ha viszont a core köré pakolsz mindent akkor később insane-n 1 másfél milkó HP-s Ogre szétkap mindent a francba
-
Sirandrish
legenda
Szóval ketten be tudtok tolni szinte bármit?
Mert akkor nekem és Paszujnak van még hova fejlődnünk
Mondjuk nekünk nincs 2,5M DPS-ünk
A Nightmare az DLC-vel jött be? Mert mint mondottam nekünk Insane van "csak"...a csak azért idézőjeles mert még azt sem igazán bírjuk pedig lv70esek vagyunk.. -
Sirandrish
legenda
Van 1-2 dolog amit nem értek

1. Hol esnek ezek a Mith cuccok?
2. A Nightmare az Insane felett van? Mert nekünk Insane a max!
3. 809Tower HP-val 43K HP a Blokádnak? Nekem 200sincs de 30K felett van a HP?
4. Milyen elmebeteg cuccaid vannak hogy minden statod 200-400 körüli?
5. 2en toltok a csajossal mindent? Mármint 2en akasszátok a legkeményebb mapokat is?Amúgy thx a képeket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)