Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
az sd ram valóban kevés a p4 alá, én nem is ezt feszegettem, inkább a dual ddr vs. rd ram kérdést, mindenki odavan a dual ddr lapokért, van aki odavan, van aki meg is veszi :) ( gigabyte 54900+fa, most ) az rd elviekben azért bukott meg mert drága volt a ram, no meg indulóképpen az alaplap is, most ugyanez a kép a dual ddr-l is, nézzük meg menyi mani az sd ram, az rd és a ddr, tessék, lehetne nyugodtan az rd ramos vonalat vinni tovább, de ha lenne dual sd, biztos az is csillagos eget verdesné... nem azé de a nforce2 ( szintén dual ddr ) kicsit reálisabb áron van.
-
karyo
senior tag
''anyám nem vette észre és bekapcsolva hagyta az otthoni gépét cel@700 és én mikor hazamentem 5 nap után vettem észre, és nem égett le.''
na ez vicc. az AMD persze leégett volna,mi??! ilyen hülyeséget
még1x elmondom, az AMD semmivel sem rosszabb cpu mint az Intel. Viszont ár/érték aránya földbedöngöli az egész kiba* piv szériát. ezek tények -
Godfather
aktív tag
Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3DMark 11 eredmények
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest