- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
gyikhus
tag
Na, az előbb elfelejtettem, hogy felvetődött egy újabb anomália a dual kérdéskörben.
Szóval a rendszer adott, két Hynix (''brand'') 512-es RAM csücsül, proci 200x10-es FSB mellett (DDR400-ként ugye)
Eddig szép is jó is stabil is. DE:
A két ram, bár mindketten Hynix chip-esek, az everes egyikük (a régi) esetében nem tud gyártót mondani, a másik (új) esetében meg valami Jade Star Tech-et emleget. Ez még nem is baj, viszont azt már annál inkább, hogy a BIOS-ban a memória beállítások mindeddig Turbo-n voltak (már elfelejtettem az értékeket, de pl. a CAS Latency 2,5-es. (asszem) Ez klappol is, de mióta bent figyel az új RAM, annak a beállításai teljesen mások (pl. CAS Latency 3) mint az 1-esé. A BIOS-ban meg ugyebár egy helyről állít az ember (eddig azt hittem mind a kettőt).
Ja és hangsúlyoznám, hogy stabilan fut a rendszer.
Ötlet? Vagy ne foglalkozzak vele?
Aktív témák
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest