Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Minstrel #8871 üzenetére
Pl. damil, ha peched van lehet akar 64 propellered is.
En az uj Szlovakiai torvenyekkel elvagyok. Ha amator vagy, fel kilonal nehezebb gepekkel 50 meterre tavol kell lenni az emberektol, hazaktol, stb. Fel kilo alatt jateknak szamit, reptethetek kozteren, csak embert / tulajdont nem veszelyztethetek. Azt meg nem szoktam.
Az USA-ban is hasonlo lesz, de ott a negyed kilonal nehezebb gepekhez regisztracio is szukseges lesz.Egy foszer a szemem lattara majdnem egy kislany fejere ejtett egy epitett, negyrotoros vackot, egy faag mentette meg szegenyt. No, a foszert majdnem meglincseltek. Nem volt kicsi gep, ha jol emlekszem talan egy DSLR-t cipelt. No, az az esestol darabokra tort. O meg csak pislogott, huhogott, nem ertette h mi a baja a szuloknek. No, az ilyen marhak miatt kell szabalyozas.
@ synar - egy bizonyos meret folott mar most is kotelezo a pilotavizsga. Szlovakiaban pl. 20 kilo, kereskedelmi felvetel keszitesere szukseges. E nelkul csak illegalban tolhatod.
Hat, megneztem a gyakrolati vizsgat, en ezt reptetesenkent megcsinalom.Meg 200 euro a papir, en meg itt ingyen osztom az eszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest