- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Én nem láttam, hogy ''kaptál volna'', de most nem tudom nem megkérdezni, csak nem azt várod, hogy te provokatíve összemosol össze nem tartozó dolgokat, csúsztatsz+hazudozol, majd elvárod, hogy mások e mellett menjenek el szótlanul? Ezt szeretnéd? =Ignoráljon téged -és beírásaidat- mindenki?
Mint ahogyan a ''...vedelejen kannásbort...!'' is teljesen egy kaptafa az eddigiekkel.
Gyk. helyesen: ''Ne lehessen büntetőjogilag felelősségre vonni a kannásbort fogyasztókat!''
Üdv.
Ui. Legalább variálnád!!!
Ui2. Amennyiben egy ügy a dekriminalizáció, a legalizálás és a szólásszabadság joga, akkor egy ügy mellett állt a népszava az MSZP és a ''tüntetők''. Csakhogy ezt rajtad kívül minden erre járó elsőre meg tudta eddig különböztetni. (Ergo szemüveg visszavonva valóban...)
Ui3. Sajnos egyre inkább meggyőzöl arról, hogy ezek az esetek nem véletlenek, nem is tájékozatlanságból fakadnak, sőt nagyon is tudatosak és ez nem tesz jót a gyomromnak.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest