- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Ja amúgy szerintem még nem a játék vége. Emeletes romokról beszéltem, az első kötelező sárkány.
Néztem angol nyelvű videókat a true endingről, de mivel nagyon szar az angolom nem értettem hogy kapom meg.
Próbálok leírást is nézni.
Amúgy kár a Dark souls védjegyű játékokhoz hasonlítani, tök más a játékstílus és a játékmenet.
Nekem nem könnyű, kíváncsi vagyok ezután a Capcom milyen Resi játékkal rukkol elő.
Nyílt világú nem tetszene inkább egy Code Veronica remake. -
melega
őstag
-
melega
őstag
Megvannak a ps storeból vett dolgok, és újra eljutottam a sárkányig.
Van 5 wake shardból maradt 4, egy portal crystalt is magammal cipeltem, 2 wake stoneom 5 camping kitem, és az utolsó tábortűznél vagyok a sárkány előtt a romoknál visszautaztam a fővárosba ott vettem 6 zöld health lombikot, kraftoltam 9 et, a két halott karakter helyére fölvettem egy profi íjászt a halott mágusom helyére.Van egy Christan Bell nevű tolvaj pawnom, próbáltam hasonlóra csinálni mint a detroiti színésznőt.
Egy profi íjászom, és egy Teresa nevű segítségem aki az életemet tölti vissza sokszor.
Jó hosszú nehéz játék 50 órám van benne eddig, tegnap volt időm játszani.
4 órát toltam. -
melega
őstag
-
melega
őstag
-
WATERDACA
őstag
-
nubreed
nagyúr
-
WATERDACA
őstag
Azért itt nem csak a zuhanásokról van szó. Azért az ember masszívan megérzi, hogyha nem 60+ fps-e van, hanem csak 30. Főleg egy 144hz monitoron. Ne a játékost hibáztassuk már, hogy rossz a performance.
Egyébként egy jótanács: a shadowot vegyétek le ultráról high-ra, rengeteget nyertek vele, és alig van minőségromlás. Egyébként hozzá kell tennem, ebben a játékban az árnyékok kib*szottul jól lettek megcsinálva.
-
nubreed
nagyúr
-
melega
őstag
-
nubreed
nagyúr
Én azt szoktam csinálni, hogy egy mappába lementem a játék mentés fájljait ha úgy érzem, hogy ez szükséges bármi miatt is (pl a Sphinx-es küldetés sorozatnál muszáj volt szerintem). Másoltam már innen vissza és töltöttem be, semmi gond nem volt, természetesen a cloud save -t ki kell kapcsolni előtte.
-
melega
őstag
Szépen haladok a játékkal.
Olyan gondom van, hogy amikor egy rabot kellett szöktetni a börtönből rossz irányba vittem és eltűnt.
Nem a nagyajtóhoz amin keresztűl a tengerhez lehet kijutni.
A kaptány adta küldetést nekem.Kérdésem attól végig tudom játszani vagy előről kell kezdeni?
A kapitány többi küldetése sikeres például nameless village.
Meg szépen csinalom a küldetéseit.Ja a sárkánnyal is találkoztam közbe, aki az elején megölt. 8 pontos élete volt esélyem nem volt, nem úgy mint a többi bossal. A nameless villagehez is egy 4 életű kemény bosson keresztűl tudtam eljutni.
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
Nem mondom, hogy játszhatatlan, de ha őszinték akarunk lenni, ez egy félkész játék. Valószínűleg lecsippentettek a történetből és a végső harcból is. Nyilván a dungeonok végén is jobb lett volna generic ládák helyett fix loot, amiért valóban érdemes bemenni. A küldetések összecsapottak és kevés is van belőlük. Játszható így is, de soha nem fog a witcher 3-mal vagy elden ringgel egy polcra kerülni.
-
VTom
veterán
-
donki
senior tag
-
VTom
veterán
-
melega
őstag
-
melega
őstag
-
melega
őstag
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
-
pomk
őstag
-
Viper26
nagyúr
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LEGO klub
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem birok meg lenni MSI Afterburner nélkül.