Hirdetés

Aktív témák

• Dr.Zoo

őstag

Kicsit elkiabáltam, Hanna ismét betaknyosodott, tegnap irány a Doki, aki elküldte orr-fül-gégére.
    Megint megpendítették az orrmandula műtétet, ha a mai (előzőtől függetlenül) is ezt javasolja, akkor sajnos nem marad más hátra, mint beutaló műtétre, az egyik kórház gyerek részlegére.
    Én a SOTE-t preferálnám, Váchoz tartozunk (legjobb tudomásom szerint) de oda egy kecskét nem vinnék műtétre, még egy plüssmackót sem.
    Így ma délelőtt okosabbak leszünk, egyenlőre kivárás van.
    Após yorkija elég ramaty állapotban van, 2 napja elvitte anyós állatorvoshoz, aki bár nem klinika, szemre megmondta, hogy a kutyának leállóban van a veseműködése, sovány, és a hőmérséklete sem megfelelő.
    Após nem engedi elaltatni, mert még eszik.. :U
    Feb. 15-re van (volt) kiírva Após a szürkehályog műtétre, ami előtt a sima háziorvosnak meg kell vizsgálnia, és kvázi véleményezni kell, hogy mehet-e műtétre, van nem.
    Kb. azt írta le a Doki, hogy szar az EKG, szar a keringése, szar a vérképe, döntse el a szemész, hogy megműti, vagy nem.
    Magyarország, én így szeretlek.. :R :R :R
    Továbbra is fenntartom a véleményem, akik szerint a Magyar egészségügyi rendszerünkben minden rendben, az nem ezen a bolygón él.

Aktív témák