Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Azért tesznek bele ennyit, mert ha többet tennének bele, akkor meggyógyulnál tőle és az érthető okokból egy gyógyszergyárnak nem érdeke...
Jó példa erre a C vitamin. A 60 mg, ami a ''napi szükséges mennyiség'' úgy jött ki, hogy hitler kiszámoltatta, hog mennyi az a minimális mennyiség, amit mindenképp meg kell kapnia egy harcosnak, hogy ne dögöljön meg skorbutban a harcmezőn.
Szentgyörgyi Albert (a C viamin felfedezője) mapi 1000 mg C vitamint evett, amikor egészséges volt, amikor néha beteg, akkor 8000-10000 mg-ot.
Nem tudom hogy vagy vele, de én inkább hiszek Szentgyörgyi Albertnek, mint Hitlernek...
A cukor meg sok minden csak nem energiaforrás. (mármint a szacharóz, mert sokféle cukor van, pl a tejben laktóz, a gyümölcsökben fruktóz stb.) A Szacharózzal az a baj, hogy mivel az emberi faj kifejlődése során soha nem találkozott vele, csak az elmúlt pár száz éve, ezért nem igazán tudja feldolgozni.
Én például ha véletlen eszek cukrot, utána percek alatt ''elfáradok''. Igazából csak visszakerülök abba az állapotba, amibe előtte voltam, csak most már, hogy nélküle élek ez feltűnő.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Renault, Dacia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest