Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen. Nem hittem volna, hogy ez különösebb magyarázatra szorul, ha ugyanazt a játékot játsszuk.
Vagy te minden csáp, minden kis kőrakás, kidőlt ajtó, kutyafüle-macskafarka minden szeletére fel tudsz kecemeregni, ami vizuálisan ott van, és még az ütközéskezelés is működik rajta normálisan?
Mert én csomó helyen láthatatlan, függőleges falakba ütközöm, de nem csak az adott helyszínek peremeinél, ahogyan az egyenetlen felszínek is gyakran síkok, vagy jóval kevésbé egyenetlenek, mint amilyennek látszanak.
tl;dr: "Collision detection szempontjából az a rücskös, tekergő csáp majdhogynem egy sima téglatest." Ergo a valós geometria nem az, aminek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest