Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Elérkezett hát ennek a napnak a vége is. De ma legalább kimozdultam itthonról. Előtte még megnéztem sokadszorra is a Gyaloggaloppot
Komolyan az egyik legjobb rész az, amikor a francia őr kikabál a várból:
''Dehogy jöhettek, vagytok disznó angolok!
...
Nincs félelmünk tőled, angol piszokdisznó!
...
Az ördög bubozzon meg, te szukafattya, megtörlöm beléd a lábamat ángílus király meg a lótlan-sótlan lovagjaidba!
...
Üresfejű mosléknyelő-nyaló angol! Bűzfelhőt eresztek az orrod alá, hörcsög volt az a jó anyád és az apád fókabajszú ganalytúró!
...
Háháháhá, piszokdisznó angolok, akiknek üresebb a feje, mint kacsának segge!
...
Buzeránsok, enyveskezű használtautó-nepperek!
...
Hülyék! Hülye angolok! Angol hülyék!''
Ezután átjött M.I., elmentünk Herczmannékhoz, utána még átvittem nagymamámnak pár dolgot.
Ekkor hívott Bea, bocsánatot kért, amiért a múltkor már nem csörgött rám, mert későn ért haza, de most bepótoltuk a múltkorit. Rég nem láttam már, de egyáltalán nem változott sokat. Viszont minden alkalommal, amikor látom, egyre komolyabb.
Megbeszéltük, hogy ez az élet sehogy nem jó így és elmesélte, hogy neki milyen rossz, hogy sosem tud egy normális pasit kifogni, mind ugyanolyan... volt egy pár kellemetlen megjegyzése és egyszer komolyan majdnem ráüvöltöttem, hogy ''és én, akit megcsaltál, aztán eldobtál???''. De persze nem tettem meg, az akkori önmagam tényleg elég... hogy is mondjam, elég szerencsétlen volt, de akkor is. Szóval mosolyogtam tovább kedvesen, ahogy szoktam, mert végülis nem haragudtam rá sosem. Aztán hazajöttem, ettem pizzát és most nem csinálok semmit. Talán még megnézem ma az Élet értelmét is
Aktív témák
Hirdetés
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- darkFlash Shadow Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyan az egyik legjobb rész az, amikor a francia őr kikabál a várból: