- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Regisztráltam a DotRoll-on egy .eu domaint.
Viszont kiderült, nincs leírásuk sem erről, de ennek tagadása sem áll fenn sehol (meg is erősítették ezt), na szóval nincs WhoIs adatbázis titkosításuk/rejtésük.Google Domains-t használtam eddig, ott ez alap. Viszont ott nincs .eu lehetőség.
Mit ajánlanátok, hová vigyem át a domain-em, ahol adott ez a funkció is?
Telekom pl? -
Eastman
addikt
Sziasztok!
.hu-s domaineket és kisebb tárhelyet melyik szolgáltatónál érdemes regisztrálni, vásárolni?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valaki akinek a nethely-nél van domain-je?
-
-
coco2
őstag
válasz
instantwater #392 üzenetére
Tetszik. Általában milyen időtartamra vannak az üzleti certek? 90 nap ugyan úgy és frissítgetni? Vagy nyílt végű a lejáratuk?
-
-
coco2
őstag
Elkérhetem esetleg a szolgáltató nevet is, amit javasoltok?
-
válasz
charlie_hu #389 üzenetére
Akkor lehet, hogy én valami Extended Validation verziót néztem, ami drágább, mint a sima domain validation.
-
charlie_hu
aktív tag
válasz
instantwater #388 üzenetére
18 300 Ft a legolcsobb csillagos ssl, azért nem 1-200 usd.
-
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Domain szolgáltatók között van olyan, amelyik wildcard tls cert-et is szolgáltat folyamatosan a domain név mellé?
Nem szeretem a cert botot.
-
dkaro
őstag
válasz
instantwater #385 üzenetére
Köszi a megerősítést!
-
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék hozzá nem értőként.
Van egy domain regisztrációm és hozzá egy tárhelyem. Miként tudnám átirányítani ezt a domaint egy másik szolgáltatónál lévő tárhelyre? Sajnos a szolgáltató nem akar reagálni ezirányú kérdésemre.
DirectAdmin felületen találtam DNS-re vonatkozó beállításokat (A, NS és MX rekordok).
Elég itt átíni az A rekordokat az új IP-re vagy másra is szükség van?
Előre is köszi a segítséget! -
-
huan
őstag
válasz
instantwater #380 üzenetére
Igen
-
Namecheap megbízható.
Viszont a DNS-t én a CloudFlaren tartom, így védekezve az esetleges regisztrátor DNS kimaradás/lassulás ellen, valamint így nem kell újra beállítanom az összes DNS rekordot, ha átviszem a domaint másik regisztrátorhoz, ami igencsak fájdalmas móka lehet sok rekord esetén mert szinte sehol nincs lehetőség export/importra, és mindegyik rendszerben máshová kell beírni a rekordokat.
-
-
válasz
Biznisz Elek #373 üzenetére
Köszi a kupont
-
huan
őstag
Sziasztok,
Sima .hu-domain-t szeretnék a weboldalamnak, amit egy Synology nas-on üzemeltetek, de hogyan "irányítódik" az ip-címemre? Lehetséges egyedi .hu-domain-t rendelni a nas-hoz? -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lejárt domain név, ami érdekelne. Lassan letelik a 30 nap a lejárat óta.Beszéltem a régi tulajával, milliós összegért lenne hajlandó eladni a domaint.
Közben viszont megtaláltam a GoDaddy oldalon is a domaint aukció alatt van, jelenleg 50 ezer Ft-on áll, nyitott a licitekre. Az aukció típusa Expiring Auction.Ez most pontosan mit jelent? Jól sejtem, hogy ezt az aukciót a szolgáltató indította és nem a régi tulaj?
Lehetséges, hogy régi tulaj csak kamuzik a milliós összeggel?
Mi van akkor, ha licitálok a domainre és megnyerem a végén? Akkor garantáltan az enyém lesz annyiért, amennyiért megnyertem? Hogy működik ez pontosan? -
Kal-El
senior tag
Domain nevet melyik oldalon érdemes tartani?
NameCheap elég jónak tűnik. Meg sok jót hallottam róluk.
Nem tudom, hogy mekkora különbség lehet ezek a registrar-ok között. Vagy mire kell figyelni. -
Biznisz Elek
senior tag
Szia,
szerintem minden domain annyit ér amennyit adnak érte. Max ha nagyon jó az a domain akkor lehet érte sokat kérni, de ebben az esetben is meg kell találni a megfelelő vevőt. Én a SEDO oldalon szoktam nézelődni és az alapján belőni egy domain értékét.
Ha meg venni akarsz akkor vagy kifizeted azt amit az eladó kér, illetve elkezdtek alkudozni és talán jobb áron megkapod. Vagy keresel alternatívát.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Biznisz Elek #373 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy miként lehet megbecsülni egy domain valós értékét?
Mert a GoDaddy az kevesebb mint 100$-t írt egy egy .eu-s domain névre, míg a PC.Domain oldal meg 565$-t. Elég nagy különbségek vannak. Az eladó meg 650$-t kér. Amit nagyon soknak találtam. Szerintem nem érhet többet 2-300$-nál. -
abw6291
tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb, de jó domain szolgáltató, illetve webtárhely szolgáltató egy kis induló magyar blog számára?
-
Sziasztok!
Domain címet szeretnék venni, amit aztán Cloudflare-be raknék és az itthoni szervert érném el vele.
Mondták a namecheap-ről .com domaint, de azt néztem, hogy kevesebb pénzből tudok itthon venni .hu domaint 2 évre (pl, rackhost). Ez is megfelelő lenne nekem? -
LOTR
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék
mi lenne a helyes eljárás, ha:
egy még élő domain, ami idén le fog járni, de jelenleg nincs szükség rá és szolgáltatót is váltana a tulaja, valamint nem biztos, hogy a következő 1 évben szüksége lesz rá. így felesleges lenne fenntartani is
induljunk ki abból, hogy most nincs rá szükség, de pl jövőre valamikor egy másik szolgáltatónál már kellene, ezt hogy lenne célszerű megoldani?köszönöm
-
IO.sys
őstag
-
whited
addikt
Sziasztok
Szeretnék vásárolni domain nevet, meg is néztem, hogy foglalt-e de még nem.
Hol vegyem, a domdom.hu-t dobta fel nekem, de mivel még sosem vettem, nem tudom, hogy ez-e a megfelelő hely -
laracroft
senior tag
Sziasztok,
Teljesen tanácstalan vagyok a témában és abban reménykedem ti nem
MikroVPS-nél van egy tárhelyünk, helyhez a domain-eink is tartoznak.
Céges leveleink állandóan a címzett spam mappájában landol és bármit teszünk nincs változás. Általánosan a nagyobb webmail szolgáltatók blokkolják leveleinket mint gmail, outlook, yahoo... Valamiért a domain neveink vannak szűrve.
A szolgáltatónkkal több módszert is próbáltunk (mx, tx, dedikált ip), de Ők is kifogytak az ötletekből.
Ami hibát elkövettem, hogy volt pár email címünk, amit közvetlenül továbbítottam egy gmail címre, de ezeket már teljesen kigyomláltam és gmail-en beüli pop fiókos megoldásra cseréltem.
Írtam levelet a gmail-nek, de szóra sem méltattak.
Sajnos ez nagyon kellemetlen, mert nem tudunk kapcsolatot tartani ügyfeleinkkel.
Nem vagyunk spam küldők, nem küldünk tömeges kéretlen hírleveleket, csak az ügyfeleinkkel tartjuk a kapcsolatot.Van esetleg valami ötletetek még min lehetne változtatni, kivel vegyem fel a kapcsolatot, hogy leveleink célba érjenek?
Előre is köszönöm -
IO.sys
őstag
Üdv, van itt valaki?
Domain átregisztrálással (delegálással) kapcsolatban lenne kérdésem.Egy létező domaint megvettünk egy cégtől és a szolgáltató kérdezi, hogy az elsődleges és másodlagos DNS maradhatnak-e azok, amik jelenleg, vagy adunk sajátot.
Tudom, hogy mi a DNS, de nem értem, hogy ez miért fontos. El tudná valaki magyarázni?
-
anadroid
senior tag
Itt nézz ki egyet! Vigyázz, hogy a megújítás díjával is számolj, illetve lejárat előtt vidd el oda, ahol akkor a legolcsóbb a transfer.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Egy .com domain szeretnék regisztrálni.
Természetesen minél olcsóbban, minél továbbra. :)Hol tegyem meg, mik a javaslatok?
Nem szándékozom megvárni a weblapos cég 1-2 hetét, hanem ezt a részt meglépném most.Köszi,
zsoltip -
powerray
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy otthoni NEM fix IP-émre, be lehet-e állítani vásárolt domaint? Van olyan dynDNS szolgaltátatás, amivel meg lehet oldani, hogy "xyz.hu" működjön?
Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok,
szeretnék céges domaint regisztrálni. Hol érdemes?
Microsofton keresztül lenne használva utána a levelezés is meg minden. Elvileg ott is lehetne közvetlenül mert vannak pardnereik, de a .hu-s domainre azt írja, hogy foglalt pedig nem az. .com-ot pedig nem szeretnék.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest