- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolywrx
tag
válasz
csuzso72
üzenetére
ELVILEG, de tényleg csak elvileg merem mondani, hogy semmilyen adatvesztéssel nem jár. A beállításokat írja át a HDD firmware-jében.
Nekem nem veszett el róla semmi, bár tényleg csak teszt cuccok voltak rajta a moddolás közben. De az elvileget azért hangsúlyoztam, nehogy az legyen, hogy én azt mondtam, és közben mégis. Szóvalérted.

-
bulek
tag
Addig rendben, hogy sikerült, külföldi fórumokon is olvastam, hogy felmegy.
Nálam az előző hozzászólásban szereplő jelenség van.
Csak teker az ajaxos modaldialog, de semmi sem történt. (ftpről letöltött zipet tömörítettem ki és a benne lévő fw fájlt adtam meg az admin felületen)
Neked mennyi idő alatt ment fel az új fw? -
moonman
titán
a DNS-320 (Linux) és a WD Green nem a legjobb párosítás, ugyanis a Linux kernel hibásan kezeli a lemez "IntelliPower" funkcióját és ezzel idő előtt elhasználja a Load_Cycle_Count számlálót, ami nem csak a lemez meghibásodásához vezethet, de a garanciát is elcseszi. a WDIDLE3 utility-vel ki lehet kapcsolni az IntelliPower-t és ez elvileg megoldja a túlzottan agresszív leállítás-felpörgés kezelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Renault, Dacia topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ford topik
- Viccrovat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest