Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
válasz
Dictator^
üzenetére
A helyzet az, hogy a "No fly zone" megsértése bűncselekmény. Ha elkapnak akkor a szankciók is ennek megfelelőek.
Az nem arról szól, hogy bekukkoltál valaki telkére engedély nélkül hanem veszélyeztettél valamit. Pl légi közlekedést ha reptér miatt van a zóna, vagy veszélyes anyagokat tároló gyártó felhasználó létesítmény biztonságát veszélyeztetted ha a zóna amiatt van vagy fokozottan védett objektum (belügy, katonaság, stb) légterét sértetted vagy lőtér légterét ahol szintén nagyon súlyos balesetet okozhat a ne várt/nem ismert eszköz megjelenése.
Az app azért megengedő mert elképzelhető, hogy van valakinek spec engedélye ezen helyszínek egyikén-másikán repíteni. De ha ez nem áll fenn és rajtakapnak, vagy utólag megtalálnak és bebizonyosodik a repítés ténye, akkor.... -
martinkeet
aktív tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Nekem volt olyan szerencsém, hogy az Aqua-nál elcsíptem egy (Én úgy gondolom, hogy bakit, mert csupán egy-két óráig volt fent) 369.000 Ft-tos akciót. Fly More Combo + DJI Care.
A FMC-hoz kettő plusz akksi,és ezek egyszerre töltéséhez, és mobilitásáhot kapsz kábeleket, töltőállomást, és egy táskát. A táskáról annyit, hogy Én egyből rendeltem, egy nagyobbat, mert majdhogynem ropogva csúszik be maga a gép, és az kontoller karjait is megviseli a kevés hely.
Egy ilyen hátizsikát viszont hibátlan.
Ha nem csak 20-30 percet (egy akksi üzemideje) szeretnél repkedni egyszerre, akkor adott a válasz.Ui:
most nézem, hogy megint van az Aqua-n, bár most 380K Ft ugyan az a szet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest