Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Csak ismételni tudom magam!

Tőlem kicsit távol áll a fekete.....mert bennem van a berögződés, hogy fekete, az "szívja a napot/hőt" melegszik....ésatkmtuddja....

Ugyanakkor hiszem, hogy nem hülyék ülnek a DJI mérnökei között,,,ráadásul többször olvastam már "kufodi" oldalakon is a fehér reflexióját napsütésben, amit fekete proppal tudtak csökkenteni....Így ez a "távozz tőlem fekete drón" marad a saját mumusom....

Jó repülést.....
És csak ismételni tudom Gellert!
Lépésről lépésre érdemes haladni,,megismerni a gépet , a határait...Lehet ezt a dolgot bagatelizálni, mint ahogyan sokszor "le is nézik" sokan a DJi gépeit, mert egy óvodás is tudja irányítani....
Szerintem meg pont ebben rejlik a veszélye....
Lehet, hogy "70%-ban" egyszerű mint a faék, és segít, mert egy helyben marad, és el is engedheted a kontrollert....meg vannak szenzorai,,,meg "majdnem autonóm rendszer"....
De ez is csak egy gép,,,,,és marad mondjuk 30% amikor beleszól bármi a repülésbe....
Na akkor nem örülnék ha egy óvodás irányítaná a közel 1,5kg-os, "félmilliós" gépet.....
Uh. érdemes mindent elolvasni,,,videókat nézni,,,,és valóban lépésről lépésre közelebb kerülni a géphez....
Nekem pld. nagyon nagy élmény volt szélben gyakorolni,,,hozzászokni, hogyan és mennyire tudja lökdösni...mit kell csinálni,,,,az RTH,,,,,aztán amikor először élesben elvesztettem a jelet a géppel,,,,izzadás, görcsölés, majd visszajön az élőkép, és ismét átveheted az irányítást....
Nekem pld megvannak magam szabályai.....Rally-n is ugye az aksi idő az isten,,,,sokszor ki kell kapcsolnom a gépet....De amig én bekapcsolás után nem kapok GPS fiX-et,,,az első egy évben pld. én nem voltam hajlandó levegőbe emelni a gépet...
JObb a békesség, jobb szerettem tudni biztosan , hogy copó esetén ő tuti oda fog vissza jönni ahonnan felszállt....
Aztán volt durva szélben amikor a Phantomot is majdnem elvitte a picsába a vihar.....ha nem lett volna előzetesen szeles tapasztalatom, lehet nem lett volna mit eladnom most legutóbb.....
De volt.....
Szóval Ha elfogadod, az én javaslatom is az, hogy ne csapj egyből a lecsóba....csak szép fokozatosan ismerkedj a géppel....
Jó gép lesz alattad....de ez is csak egy gép, aminek bármikor lehet nyűgje...ezt szerintem nem szabad elfelejteni...Saját hibám, amit lehet hogy szégyen bevallani, de eleinte én pld. sokszor megfeledkeztem a maps nézetről, és indult majdnem a pánik,hogy akkor most merre is vagyok arcal.....(nyilván ezt tőlem jelentősebb távolságra)

Pedig ott az a kva. maps....
sok gyakorlat után már egy vitorlás verseny sem okoz gondot....pedig
ott a víz fölött sok "egyforma" vitorlás között tényleg nem tudja az ember "merre van arccal"....Szóval először szélcsendben,,,,aztán kis szélben,, aztán nézd meg zúzósabb szélben.....(persze mondjuk egy mezőn vagy focipályán)
aztán aztán aztán....
Nagy élmény,,,,,sok nyugodt levegőben töltött órát
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Proxmox VE
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.