- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tény és való, hogy nincs szó a légtér engedélyről, de a súlyhatár legalább értelmes, én erre gondoltam. Több topiklakó is van akinek 250 gr. alatti kis drónjai van és ez már jó, vagy jobb hír számukra. Az magától érthető, hogy biztosítás, légtérhasználati meg regisztráció szükséges lesz, ez számomra eddig is egyértelmű volt. Jogsi is kategorizálva lesz majd tuti, hiszen az a logikus, mert azt nem várhatják el, hogy akinek van jogsija egy mavic mini-re az majd felszáll egy Matrice-val is. Ugyanarra számítok mint az autóknál, vagyis B-s jogosítvánnyal nem vezethetsz egy nyergest hivatalosan és akkor ez esetben is magától érthető az adott kategórián belülre vonatkozó ismeretek elsajátítása. Légtérre pedig ott lesz az app a vörös zónákkal és azonnali engedély kérelemmel, legalábbis ezen a téren is erre számítok. Ja, és remélem, hogy majd EU-s rendeletek lesznek, tehát minél kevesebb olyan szabály lesz amely "országfüggő".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest