- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Egyrészt gyors, ill. a kis hp miatt nagyon vigyáz rá az ember. (nekem vhogy ez számít, minél törékenyebb, annál óvatosabb vagyok és jobban játszok.) Az ellenséges Kirákat rendre levertem 1vs1-ben, ezért is gondolom h nagyon jól fekszik ez a kari nekem.
+Megint mehet a "kawaii" spam.
(bocs mindenki)Viszont am tegnap láttam egy csúnyaságot az egyik csapattársat nézve. Egyértelmű wh.
Megszoktam már a codban, de akkor se esett jól. Leszedett egyedül mindenkit , nyertünk, de akkor se szeretem az ilyesmit. Inkább kapjunk ki, de tisztességgel. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Ok vágom már a dolgot. Mentem Aurával és olyan fegyója volt az egyik kártyán h Blishlok.
Na, így már nagyon más a játék! 80HP-ja van, de kb. mintha egy 300HP-s Skyhammerrel mentem vna, annyit dob az a fegyó és még messze nem a legerősebb ahogy nézem a wikin.
Bazzeg úgy lehet takarítani vele h csak lesek.Ja meg végre sorozatban voltam top xp-s is. Ritka nálam. Egyelőre Aura a nyerő.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Én is cod 1-2 ről. Marad akk Vassili, azzal legalább 1 lövés, csak olyan trágya scope nélkül a fegyója, h ha az objective-vel is foglalkozni akarsz, hamar odaleszel. Jó csapat kell mellé. A mellette lévő kis gépfegyó meg mintha meggymagokat lőne.
Van pisztolyos változat, az 1 fokkal jobb.Mégis melyiket vegyem majd meg? Vmelyik gépfegyós muksót kéne.
Vagy ott van Arty, az is cod feeling a puskájával. Nála is kevés lövés kell. -
törölt tag
Én se. Am sztem a konfig fájlnak kellett frissülnie. Mivel visszaállítottam teljes képernyőre és jó most már úgy is. Tipikus am... (tört játéknál találkozni ilyennel)
Ja am, az milyen már h fél tár kell az ellen fejébe h eltávozzon? Skyhammerrel fordul elő a dolog. Szar az alapfegyója vagy én vagyok béna? Van h simán leszednek full hp-ról, fél mp alatt, hiába osztom már egy ideje a fejét ezerrel... Célozhatsz akár aimbot pontossággal is...
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
-
törölt tag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Jók azok a kulcstartók, főleg a ranked-es, amit ugye venni se kell csak skill alapon kapod. Az jó presztízs villantós cucc

De nem tudom, hogy ha most gold vagyok akkor kapok is, mert írnak valami rank nullázást. Lehet mostantól számít. Meg ugye ha 22-től játszol megadott órát akkor is kapsz. Szóval nem muszáj venni.
-
MaYDaN
tag
Áh, köszi, most sikerült is begyűjtenem.

S így van, volt több fajta is nekem Sawbonez jött össze.
.LnB ahogy nézem nagyon hasítasz a Vassili-vel. Ha egyszer ráérez az ember...

A Fragger meg szerintem is jó csak okosan kell a gránátokat használni vele, Thundernél tuti hasznosabb.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
BaKeSZ87
őstag
-
b.
félisten
-
MaYDaN
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bocs mindenki)
Megszoktam már a codban, de akkor se esett jól. Leszedett egyedül mindenkit , nyertünk, de akkor se szeretem az ilyesmit. Inkább kapjunk ki, de tisztességgel.