- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Én is annak idején úgy rendeltem, specifikációban nem volt eltérés, de akkor az M2 olcsóbb volt, presell akcióban. Nem volt sürgős, ezért azt rendeltem, meg kinézetre is jobban tetszett, de azt hittem belül egyformák. Volt is bő 2 hónap mire megjött. Szét is szedtem rögtön, láthatod a képeket, belinkeltem korábban, onnan tudom hogy milyen chip van benne. Az M1 szoftvere nem megy az M2-vel, és fordítva sem (legalábbis azt gondolom), és az M1 szoftverével más chipsetes kamerák működnek, ezért gondolom hogy más belül. Annak is vannak előnyei, a hackerek már darabokra szedték a szoftverét, az ingenic-re még nem nagyon találni semmit. Nézd meg a #39 HSZ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest