Hirdetés
Aktív témák
-
Agent87
aktív tag
Tucat meg minden.
Canon PowerShot S3 IS -el készült.[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz Szten Márs #9343 üzenetére
hát nagyba nem olyan szép ezér leszek kiváncsi meg lesz az új gépem lefotózom ugyanezt ha jobb lesz örülök ha nem, ledobom a hegyről.
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz Szten Márs #9345 üzenetére
köszi. jah ez igaz. mert ha tudsz egy olyan fotót csinálni mint amilyet a "profik" akkor az megelégedettséggel tölt el.
amúgy neked nincsenek valahol képeid?
-
Agent87
aktív tag
válasz biggamer #9741 üzenetére
ismerősök, ja hogy fotós találkozó is volt? énis vasárnap voltam.
[valami hüllő]
[vizivalami]
[majom]öszes többi itt
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz Sir Riccio #26134 üzenetére
nekem ez tetszik. olyan igazi barlangos télies hangulata van.
-
Agent87
aktív tag
válasz eastsider #26144 üzenetére
ez a boglári gömbkilátó? ott már nagyon rég voltam. este, főleg télen meg pláne.
nővérem volt nyáron és azér felmentek emberek annak ellenére, hogy le van zárva, mondjuk ők is .
jó lett. esti kilátás onnan milyen lehet? egy jó kis panorámáért talán érdemes lenne kockáztatni az életed . -
Agent87
aktív tag
válasz Paarthurnax #26189 üzenetére
szerencsés vagy! majd egyszer az életben remélem eljutok oda is. meg sok más helyre.
nagyon jók a képek. nekem az utas a kedvencem, ahol szemben a hegy. de sok jó van. -
Agent87
aktív tag
válasz Tomate #26238 üzenetére
a városi képek tök jók lennének de a felvonó nélkül
nem tudja valaki ilyesmi képet honnan lehet bp-n csinálni? olyanra gondolok hogy így látszódnak a kivilágított utcák szinte mint egy légifelvétel. a gellérthegyről már próbálkoztam de csak sötétséget látni onnan nem utcákat.
-
Agent87
aktív tag
-
Agent87
aktív tag
köszke
Exfury: úgyis jó lenne csak így van olyan természetességes hangulata
-
Agent87
aktív tag
válasz forceberg #26425 üzenetére
1/50s záridővel 300mm-en nagyon nagy valószínűséggel fog bemozdulni. Ilyenkor meg felesleges rekeszelni mert amit nyersz élességet elveszik a kevés fény miatt.
És gondolom ez ugrál össze vissza szal még az IS se sokat segít.Amúgymeg simán fára kellett volna másznod .
-
Agent87
aktív tag
először azt hittem szőrszál makró de aztán tovább néztem és olyan mintha jégcsapok lennének de még bizonytalan vagyok
Valaki megmondaná milyen állatok ezek??? Csomó van a lakásba ilyen 1-2 mm-es kis szarok kemény kitinesek és repülnek is de csak ha muszáj.
2 kép: FIGYELEM UNDORÍTÓja amúgy 300mm + dcr-250
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz total90 #26464 üzenetére
ezt a pc házat inkább hanyagoljad csak viccelt. egy sötét valamiben 2 színű világító valami.
a narancsban sincs sok fantázia. alexpós, a szög sem túl szerencsés olyan puff lefotóztam egy narancsot érzetem van. az élesség is eléggé "random" helyen van.
de megnézhetsz 1-2 képet a témában aztán próbálj meg valami hasonlót csinálni, pl rakd fehér lapra ablak mellé hogy minél több természetes fény érje. próbálkozni kell. -
Agent87
aktív tag
-
Agent87
aktív tag
de most nemtom mit vagytok oda meg akarta mutatni milyen képet csinál az analóg gépe anélkül, hogy ilyen olyan művészi képeket csinált volna. szerintem ez a "digitális fényképeim" topicban elfér. nem kell hozzászólni se, akit zavar meg kettőt görget az ujjával hogy feljebb menjen az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz Balage76 #27014 üzenetére
Sztem jó kép bár én a WB-hez biztos hozzányúltan volna, hogy ne legyen ilyen nyomott színe.
Nem értem azokat, akik mentegetőznek, vagy épp ellenkezőleg büszkék rá, hogy nincs módosítva a képen. Egy fotó célja, hogy visszaadja azt a hangulatot amit ott látunk, vagy érzünk vagy épp éreztetni akarunk és ezt a gép nem tudja csak kidob valamit a saját beállításaival, amit raw-ban mi is el tudunk végezni. Ugyanazt, amit a gép is csinál helyettünk. Nem az a kész fotó, amit a fényképezőgép csinál. És most nem is a retusálásról beszélek csupán arra, amit a raw feldolgozás megenged.
-
Agent87
aktív tag
sztem sokkal alacsonyabb szögben kéne fotóznod mert így felülről nem a legjobb szög + az élességet is sokkal nehezebb eltalálni. nem tudom mitől ilyen narancsos az egész de szinte elveszik minden részlet alig látni a cseppet. én átlátszó poharat használtam vízzel töltve. használj vakut vagy egy erős lámpát a közelben és kisebb rekeszt mindenképp a 3.5 nagyon tág. a fény oldalról vagy hátulról jöjjön inkább ne felülről.
próbálkozz sokat. nekem kb 200-300 képből jött össze olyan 10 elfogadható és 3 jó szóval ez eléggé lutri dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek