Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Fecsy
tag
Sziasztok!
Végre sikerült lecserélnem a "hőn szeretett" HP PhotoSmart 635-ösömet egy Canon PowerShot A610-re... Nem győzök vele betelni,pedig még csak két napja van meg...
Első utam nagymamám kertjébe vezetett,íme a végeredmény:Életem első "komolyabb" szárnypróbálgatása, MF-el készült. (Ha belegondolok,hogy az előddel mennyi mindent NEM lehetett megcsinálni... ez a kép egy ajándék... )
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mind építő, mind romboló kritikák formájában!
-
Fecsy
tag
válasz Hydra SR #4628 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gratulációt,én is nagyon boldog vagyok
A képet megváltoztattam,kezdőként nem gondoltam,hogy át kell méretezni,köszi a tanácsotSajnos nem tudtam szemből csinálni,mert egy kút peremén volt,és hát ha a másik oldalról próbálkozom,akkor már nem tudtam volna belinkelni a művet...
Igyekszem fejlődni,és úgy érzem meg fogok még osztani Veletek egy párat...
További szép napot!
u.i.: Ja és kedves Hydra,szívből gratulálok a képeidhez,mind lélegzetelállító... Pár száz év múlva a megfelelő felszerelés és tudás birtokában talán én is képes leszek majd ilyeneket alkotni...
-
Fecsy
tag
Köszönöm nektek kedves tbs és marsu, nekem is tetszik a kis hangyóca, és hát jelen esetben ő is visszafotózott...
Természetesen fogok még jelentkezni a műveimmel,remélem tényleg fejlődőképes vagyok
Az mindenesetre nagyon lelkesít,hogy Ti is bíztattok...További szép napot!
-
Fecsy
tag
-
Fecsy
tag
Aranyos vagy,köszönöm
Az a nagy fehér folt az ujjam vége,azon pihent a kis lepke...
A fény így utólag elég erős,talán kicsit be is van égve...egy Sony Ericsson d750i ledje volt a fényforrás...Megtudhatnám mik a hibák? Hogy tanuljak belőle...de örülök,hogy így is tetszik...
-
Fecsy
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, hoztam is rögtön 3 képet,mindegyikük mai piromániám eredménye...
Csak miután a laptopra tettem vettem észre,hogy a lángcsóva konkrét dolgokat ábrázol...legalábbis szerintem...Remélem más is meglátja azt,amit én...ha nem,akkor szanatórium rendel...
Íme:
Várom a véleményeket, köszi szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Fecsy
tag
[ Szerkesztve ]
-
Fecsy
tag
Kellemes Estét Mindenkinek!
A masinám egy Canon Powershot A610, szegény már elég sok mindent megélt, de még mindig képes ilyenekre is:
A szúnyogos képet nagyon megvágtam, hogy látsszon a lényeg, azok a gyönyörű szemek...
Ha minden jól megy akkor hamarosan sikerül upgrade-elni egy PowerShot SX 20IS-re
Kezdő vagyok még minden tekintetben, de ami igazán vonz az a makró és a portré...kérlek segítsetek, lenne hozzá vénám?
Köszönöm szépen előre is a szakértők véleményét
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest