- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
Latitude #23488 üzenetére
Én kb két hete hívattam elő 12 db képem, A4-es méretben, fotó minőségben, és mind nagyon jó lett. Élvezet nézni őket. Jobb, mint monitoron, nameg teljesen más érzés a kezedben fogni lapon a képeidet.
A legtöbbjük "manipulált" volt és mind nagyon jól néz ki, de szvsz mindegy, hogy manipulált, vagy nem manipulált. Ha monitoron jól néz ki, akkor ki is lehet nyomtatni úgy, hogy jól nézzen ki. Én például kinyomtattam ezt, ezt, ezt, meg ezt is, meg még néhányat, és mind király lett! -
törölt tag
válasz
Latitude #23488 üzenetére
Köszönöm
Szerintem abszolút jól néznének ki. Nekem a munkahelyen egy régebbi JPG-ben készült képemet A4-be kinyomtatták, és lelaminálták, az ráadásul csak 72 DPI-s volt. Nem nyomtatásra szántam, csak úgy kinyomták a dekor irodában. A körülményekhez képest nem lett rossz. Én úgy tudom, hogy nyomtatásra szánt képet 300 vagy afeletti DPI-ben kell elmenteni, illetve vannak szabvány felbontások a labor-centiméterekhez. Ropival folyatott régebbi privát beszélgetésből előkeresett linkek: digiretus cikk - digilabor oldal
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest