- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
*Ropi* #18468 üzenetére
Nem tudom, milyen böngészőt használtok, hogy nem kicsinyíti le ablakmérethez alapból. Az IE megteszi...
És igen. Volt már olyan kép, ahol azt kívántam bárcsak kicsit bele lehetne nagyítani.
Fejo képei pl ilyenek. Néha olyan picinek tűnnek azok a virágok, pedig olyan gyönyörűek.Az egyetlen előnye a kicsinyítéseknek, hogy gyorsabb a kép letöltődése.
Ezért viszont csontig minden utómunkát kétszer kell megcsinálni. Na én ezért nem teszek fel képeket, csak ritkán (na persze, ha az utómunka alatt már gondolsz rá, hogy pöcsömnyi méretbe is le kell majd raknod, hogy ide fel legyen téve... akkor a megfelelő helyen duplikálhatod az utómunkát, ám miután már élesítetted, hiába méretezed le, vagy túl éles lesz, vagy zavaróan foltos, vagy a háttér szöröződik ki és akkor mindenki azon csámcsog. Vagy csak azért fényképezel, hogy erre az oldalra feltedd a "gümesznyi" kis képeket. Alternatíva nincs...)Biztos nem tudja méretezni a böngésződ???
-
törölt tag
válasz
*Ropi* #18468 üzenetére
Nekem csak akkor gáz, hogy ha nem direkt linket tesznek be a képre, hanem mondjuk egy képfeltöltésest, ami egyből 1:1 méretben rakja be a fotót a gyönyörű zöld keretével
De ez pl firefox-szal egyből fit-to-screen módban jelenik meg.
Zozzant és Chapel uraknak is köszönöm a kommenteket!
Klassz dolog volt megtudni a csúnyácska virág nevét.
Gyönyörűek az utóbbi fotók is, különösen most a mélységéles növénytémák jönnek be, sajna ilyen jellegűeket az én gépemmel soha nem fogok tudni készíteni! Esetleg lehetséges utómunkával is mélységélességet varázsolni egy fotóra? Vagy az bonyolult lenne?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged