- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
"Hála" az elfoglaltságaimnak, meg az egyéb "munka-restanciáimnak", lassan egy hete nem fogtam gépet... Viszont nem akarok sokáig read-only lenni ezért néhány reakciót "elengedek":
(#45876) Karima: Ez jó volt, ismét egy kis derű
(#45899) cOxeR: "Zoli bácsi", nekem ez egy kissé "erős" ha érted mire gondolok. Túl nagy világosság a képen, ez nekem most valahogy nem jön be. Viszont ami ez előtt van a flickr-en, az már igen!
(#45924) cOxeR: Hasonlóan ézem, csak keveset reagálok...
>system powered up...
>boot filózoli v 3.0...
>load settings from previous state...
>execute(#45935) spanyoll: nekem tetszik, nem kár az autóért annyira, mozgalmasabbá teszi a képet. A színét viszont kicsit furának érzem...
(#45939) Sir Riccio: És ez mennyire igaz!
(#45950) Peethy: Szerintem jó ez a maga nemében, bár a hasonló elven kivitelezett őszi képkeretes az ifjú hölggyel jobban bejön...
(#45952) Clemi: Rózsaszín és Tornyok nekem tetszenek! A másik kettőt sötétnek érzem.
-
Karima
őstag
Például itt, de nem volt valami nagy fless
-
Sir Riccio
addikt
A színek és a fények rendben vannak viszont a vőlegény arca elbírna +1FÉ-et, illetve nekem szűk a kompozíció nagyon, ebből inkább egy összebújós, pusziszkodóst tudnék elképzelni valamivel tágabb kompozícióval ahol nincsenek egymástól ennyire távol.
Amúgy köszi mindenkinek aki megnézte, nekem pont az első jön be igazán.
-
Mhamster
tag
Azért ennél a képnél olyan nagyon sok utómunkát nem kell rászánni jobb esetben... Ami engem zavar, a háttér. Vagy élesebb, vagy életlenebbnek kéne lennie, így olyan mintha bemozdult volna. Meg lehet csak engem zavar, de valahogy a színek sem az igaziak.
A koncepció maga jó, én is valami hasonlót tervezek ha végre hozzámkerül az erre alkalmas szett.
-
kiskornel
addikt
-
törölt tag
Az oke, csak azt nem ertem, hogy ennek mi koze a dpi-hez
azt a nyomtatonak kell megadni tudtommal, hogy egy inch hosszusagon hany pixelt nyomtasson. Monitoron tokmindegy, mert ott akkora egy pixel amekkora, papiron meg akar lehet 1 negyzetcentimeteres is. Csak azert filozok ezen ennyit, mert en is akartam facebook oldalt csinalni, de a kegyetlen rossz minoseg miatt tettem le rola vegul, de ha lehet rajta segiteni, akkor talan nekifutnek megegyszer. Az exportjaim nekem is csak 100%-os jpeg-ek vagy 8 illetve 16 bit-es tiff-ek (attol fugg hova kell), de eddig barhogy toltottem a facebook-ra mindig ugyanarra a rusnya minosegre butitotta vissza a fotomat.
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Akárki akármit mond, a tornacipőért hatalmas respekt, hogy bevállalta a hölgy, akárki ötlete is legyen
Nekem is megfordult a fejemben anno, hisz az öltöny-menyasszonyi ruha jól tükrözi az esemény komolyságát, a tornacsuka meg jól visszaadta volna a mi komolyságunkat, de az asszonykám hallani sem akart róla...
-
Real_Necro
veterán
Köszi az olvasmányt, érdekesek ezek a dolgok, bár én még mindig jobban szeretem a magyar hagyományokat. Nekem kicsit ez olyan giccses "elamerikaiasodás", de lehet csak én tűnök ebben a témában túl konzervatívnak.
Természetesen egyet értek azzal, hogy a legszebb összkép a tökéletes harmónia, mely végigvonul a menyasszony ruhájától az utolsó kis asztali dekor elemig, de nem elég, hogy a hangulatkeltés meglegyen, a "fogadó félnek" (mely ez esetben a násznép) is valamelyest azonosulnia kell vele. Ha ők erre nem vevők, akkor van csak gond.
Én így látom.
-
Freddy76
addikt
Tegnap egy ügyfélhez fel kellett menni a "házába" aláírni. XII. kerület teteje, ahogy beléptem a kertbe kezdtem érezni, majd bent a házban már tudtam: az az a hely, ahol sírva borultál volna térdre és bármely páros szerved egyik felét felajánlottad volna, hogy ott fotózhass egy napot. Vintage stílus minden mennyiségben, és - ami a legszebb - nagyon-nagyon ízlésesen és jó arányérzékkel.
Aztán a végén a régi (talán 78-as, vagy valami ilyesmi) Aston Martin V8 Vantage (nem vintage, vantage), tette fel a koronát a garázs előtt. Na, azért én is bármelyik páros szervem egyik részét felajánlottam volna.
-
L4mie
veterán
Oké-oké értem, nem vártam igazából reakciót, délutáni uborkaszezonra linkeltem.
*bocsi ha zavart okoztam az erőben nem volt célom, unalomból elkövetett értelmetlen linkelgetés vétségébe estem, rá kellett jönnöm, hogy az ilyeneket jobb ha fb-re meg hasonlókra tartogatom, nem degradálva ezzel a fórum színvonalát.
Azt hiszem egy ideig maradok olvasó-kérdező itt ^_^
-
dabgergo
őstag
-
Real_Necro
veterán
Nekem a képből valahogy hiányzik a "pár". Ha nem lenne odaírva, akár testvéreknek is nézném őket. Hiányzik a kéz vagy szem kontaktus, vagy valami jele az összetartozásnak, hiányzik a közelség. Mivel nálunk is aktuális a dolog, bennem ilyen érzések jönnek elő egy jegyes fotózással kapcsolatban.
Ami még számomra zavaró az a hölgy jobb keze. Kicsit olyan, mintha nem az övé lenne.Lelkes amatőrként nekem most ez jön le.
-
End-ru
aktív tag
-
Karima
őstag
Azt hittem, hogy egy arc retusálására 10-15 perc nem sok. Én eddig úgy csináltam, hogy először eltüntettem a bőrhibákat, majd utána egy másik layeren ráküldtem egy surface blurt, azt maszkoltam, és annak az opacityjével játszottam, de valahogy sosem volt az igazi. Ezt az eljárást tegnap este találtam, majd valamelyik nap ki is próbálom
Horbal: kipróbálom a Te módszeredet is
-
eastsider
nagyúr
j.bravo: bár nem tudom mennyire mentség, (kb annyira lehet, hogy ízlés kérdése..) de az direkt lett olyan stílusú, a csigaminimal
kommentekben ott találsz még 2 verziót. az égre mostmár tuti nem raknék átmenetes szűrőt, a fű az szerintem így jól mutat
amúgy ez tényleg az LR4 hatása ez az utómunka. nem akarok mentegetőzni cseppet sem, de eddig egyáltalán nem így működött a clarity...
IMHO 100-on fele ennyire nem volt "durva"
na de értem mire gondoltok, és örülök, hogy szóltatok
igazatok van
-
j.bravo
addikt
Főként azért írtam, mert ők egy szokatlan ízlésű párnak tűnnek, azaz ha átlagos ízlésű menyasszony figyelmét akarnám megragadni, vsz. átlagosabb ízlésű/stílusú párokkal/képekkel operálnék. A sokoldalúság mondjuk jó pont...
Na de részemről ugye ez abszolút teoretikus, kibicnek semmi se drága, stb. -
j.bravo
addikt
Ha esküvőfotós lennék - ahogy nem vagyok - nem tenném ki őket a vevőcsalogató portfólióba, de egyébként tetszenek mert (pozitív értelemben) mosolygásra késztetnek. A felülről fotózottnál ugye a kompozíciót tekintve megtettél mindent, szerintem kicsit ízlés dolga is hogy sok-e a fatörzsből és kevés-e a párból, vagy sem. Nem tudom mit lehetne tenni hogy a pár legyen kiemelve. Brenizer-módszerű panorámás móka esetleg, elmosni miiiindent, őket kivéve? Perszepersze, újra kéne fotózni, a faágon tornászva, francnak lenne kedve.
A másik milyen lenne ha a jobb sarokban is belógna egy faág, esetleg végig felettük, keretbe foglalva őket? Vagy akkor nagyon "be lenne zárva"?eastsider: tényleg mintha tovább húztad volna mint szoktad. A legtöbbje még épp a számomra tolerálható határon van
Bár némelyik képnek tényleg jól áll.
-
*Ropi*
félisten
A kioldóba ilyet tegyél (hivatalosan támogatja)!
Nagyobb feszültség: nagyobb és stabilabb hatótáv + több működési idő.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR