Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
(#42137) Danniel: Az elsőn túl kék az ég. Néha én is el szoktam követni ezt a problémát. Van egy szabály, amit sokan nem követnek: a képüknek nincs előtere. Én 16:9-es képarányba kivágnám, hogy szinte csak a háttér látszódjon, így kisebb lenne az ég és az előtér.
Ezek a képek szerintem túl vannak élesítve.
Örülök, hogy sikerült az égből visszarántani árnyalatokat.
Szerintem a második a legszebb. Az elsőn a háttér szép.(#42126) Chapel: köszönöm a leírást. Eddigi olvasmányaim alapján az ilyesmiket hangérzékeléssel szokták megoldani. Itt a neten is van egy csomó áramkör... Szóval így is lehet...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged