Hirdetés
Aktív témák
-
Pangea65
csendes tag
Egy "portré" a végére...
-
Hydra SR
addikt
válasz Pangea65 #11154 üzenetére
Jól komponált portré. A csúcsfényeket szerintem kicsit túl agresszíven vetted vissza, beszürkült kiégések vannak. Szerintem ezen a képen alapvetően nem zavaró ennyi kiégés, de akkor legyen határozottan világos, ne szürkítsd be.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Jinxx
senior tag
Tényleg nagyon jól van megkomponálva, nagyon profi, beállított hatást kelt, viszont az utómunkával nagyon elcsúfítottad. Nem tudom mit csináltál vele, de elég lett volna egy színtelenítés plussz egy kis zaj, de az sem feltétlen. Én szívesen megnéznék egy szolidabb verziót.
Sz.: A szürke foltokat is jól otthagytad jobb oldalt. Gondolom először valamit kiretusáltál, aztán valamit állítgattál, és annak hatására előjött. Mindenesetre az sem kellene oda.[ Szerkesztve ]
-
flegos
senior tag
Jó a portré, talán van némi kiégés bennne de elbírja ez a kép. Viszont látok benne egy kis retust a kezétül felfelé irányul az zavaró nem mértél bele a kép feketéjébe és a retus feketéje kicsit más lett, tuti nem a monitorom koszos
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Pangea65
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, valóban eltúloztam kicsit a dolgokat. Érdekesnek találtam, azért kértem a véleményeket.
Itt egy szolidabb, átgondoltabb verzió. -
Hydra SR
addikt
válasz Pangea65 #11159 üzenetére
Nekem az első verzió összhatása jobban tetszett, csak a kiégések besötétítése nem. A retust elsőre nem vettem észre amit a többiek mondtak, az összhatáson nem sokat változtatott de azért nem baj, hogy kijavítottad.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
-
BEE
addikt
válasz Pangea65 #11159 üzenetére
Nagyon jó portré !
Nekem az első változat tetszik jobban, a másodiknak a vágása
nagyon nem jön be.
Az utómunka hibái nálam beleférnek, bár a szellemképes kéz erős.
Ami nem tetszik, az a keret.
Ehhez a lágyított képhez szerintem durván éles az a vonal.
Csökkenteném a hangsúlyát a képen.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
szabokarlo
tag
Néhány kép:
http://picasaweb.google.com/szabokarlo/2008NyR
-
drkbl
őstag
válasz szabokarlo #11170 üzenetére
A 2,9,11,14 tetszik, jó témák! A 14 régi mozifilmes színvilág , a 11-esnél kár, hogy becsillantak a falevelek, jó a kontraszt a két mintázat között. A vízparti témák közül némelyik szerintem lehetne vízszintesebb.
-
*Ropi*
félisten
-
biggamer
veterán
válasz *Ropi* #11173 üzenetére
Elméletileg ez lett volna az induló, csak csúnyának tartottam a pille feletti részt.
Ja, és köszi a véleményt.[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Ez az első megnyílvánulásom itt, szeretnék mutatni egy képet.
Nem lett nagy szám, de az első jobban sikerültek között van.
Link -
-
eddie17
addikt
Kicsit elrontottam, ebből is látszik, hogy kezdő vagyok. Amúgy 10x-es optikai zoommal készült kézből, de nem kellett volna ennyire ráközelítenem.
Szerintem a vasúthoz van valami köze, mivel egy állomáson volt, csak szegény az idők során egy picit lepukkant.
Így is megvágtam, mert voltak belelógó részek, úgy még rosszabb volt -
Rakeem
aktív tag
Mivel az utolsó linkemre jó ha jött egy reag, nekifutok még1x.
Most vagy ennyire borzalmas az összes képem, vagy keveseltétek...
Éppen ezért kiegészítettem pár képpel a galériám.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Rakeem
aktív tag
válasz philoxenia #11181 üzenetére
köszi a reagot.
igen vannak gondok a kompozícióval ezt én is érzem.
sajnos a frissített galériába csak az előhívásra szánt 3:2 ill 2:3 vágott képeket találtam meg.
és mivel 10x15cm az előhívni kívánt méret ezért nem engedtem meg magamnak azt a luxust hogy tágra vágott képeket hívassak elő, hiszen az a "lényeg" rovására menne.Átgubizom majd a vinyómat és megkeresem az eredeti képeket. de ma erre szerintem már nem lesz időm...
-
róland
veterán
válasz philoxenia #11182 üzenetére
Milyen koncerten készült?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Rakeem #11183 üzenetére
Érdemes belekomponálni a fő téma mellé valamit, ami kiegészíti a képet, vagy olyan szűkre vágni, hogy ne mondjuk a kocsi maga legyen a téma, hanem a részletei, stb. Persze nem mindig lehet ezt megtenni, csak mások, akiknek nincs meg az eredeti élmény nem ugyanazt látják a képben, mint a fotós.
-
róland
veterán
válasz philoxenia #11185 üzenetére
Zenekar? Énekes/gitáros neve? (Ismerős az arc, de nem ugrik be a zenekar.)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
drkbl
őstag
A lufifeliratokról rögtön tudtam, ki az elkövető
Nem vagyok otthon a koncertfotózásban, de nagy hangulatvesztés lenne a kép álló formátumban, csak a feltartott kezekkel + egy kis kerettel? Számomra a bal oldal mint ha ott sem lenne a bemozdult, világos fej miatt.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Teljesen olyan érzésem volt hirtelen, mintha a csávó poszter lett volna.
-
runner 125
nagyúr
-
BEE
addikt
válasz Motion_Blur #11195 üzenetére
A tevék jók !
Szerintem élvezik a pózolást, jól lehet fotózni őket.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
drkbl
őstag
Az első nagyon tetszik Az utolsó is jó, kár, hogy kicsit sötétek a fókák - spot fénymértél?
-
Szoles
senior tag
Leginkább az első teve a bejövős, de a harmadik is tetszik. A fókák szerintem is setétek lettek.
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Az utolsó képen a jobboldali fókáról csináltam volna egy portrét. egész jók voltak hozzá a fényviszonyok.
Amúgy szép képek. Turista fotók.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest