Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
anri-ur
tag
Tiporjatok a sárba nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
tete007
tag
Hali
légyszíves mondjatok véleményt a képemről
eredeti:Módosítót:
tapasztaltaktól kérnék tippeket a finom hangolásra is ;)
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz kis szerencse. Győzelem vagy Halál!!! A bunkóságnak is vannak határai! - Nekem meg útlevelem :-D
-
Hydra SR
addikt
-
-
Szoles
senior tag
(#10807) BEE: Köszönöm!
(#10815) drkbl: Neked is kösz! Jól esett a hűvös látvány? Gondoltam, a nagy melegben csak kellemesebb látvány, mint egy vulkán krátere rotyogó lávával. (Bár igaz, olyannal amúgy sem tudok szolgálni.)
-
Szoles
senior tag
válasz *Ropi* #10823 üzenetére
Kicsi a világ! Egy kis kóstolóval igazán átsétálhattál volna hozzánk is!
Bár sütögettünk azért mi is.
-
*Ropi*
félisten
válasz Szoles #10824 üzenetére
Mmmh...Az se lehetett rossz. Na, majd legközelebb. Falunapon kint voltál? Estefele kinéztünk, de már csak az uccsó zenekart kaptuk el, azokat a gimnazista fiatalokat. Egész jól zenélnek. Próbáltam valami értékelhető képet lőni róluk, de hogy a 20. próbálkozásra sem ment, nem erőltettem. Túl messze voltam (a templom kerítésén), így még az 1,4 extenderrel is kevés volt a 70-200. Közelebb menni meg nem mertem, mert féltem, hogy maga alá gyűr a a színpad előtt csápoló, 14 éves átlagéletkort számláló fanclub. Az énekes lány viszont jól énekel angolul, azt meg kell hagyni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Szoles
senior tag
Köszönöm szépen! Sajnos ennél feljebb már nem tudtam menni, ahhoz már a háztetőre kellett volna másznom.
Észrevettem, hogy neked bejönnek a naplementés-felhős képeim, már a téliek közül is azokat dicsérted meg. Ezentúl lehet, hogy erre specializálom magam, így tutira kapok valakitől pár bátorító szót.
drkbl! Nagyon szépek ezek a felhősek!
[ Szerkesztve ]
-
Szoles
senior tag
Hű, ezek nagyon komolyan néznek ki! Nekem főleg a jobboldali jön be, de a bal oldalinak sincs hibája. Előlről is készíthettél volna képeket! Talán annyi kritika, hogy komponáláskor nem szabad ennyire a jobb felső sarokba rakni a témát, és közelebb is kell menni! emiatt kicsit mérges vagyok rád.
(Most szóltak rám, hogy valami autók is vannak a képen, eddig nem is vettem észre, bocs. )
-
runner 125
nagyúr
Tyű,a jó kis bogárhátúak
Komponálás szempontjából én messzebbről csináltam vna (h a kék is jobban beleférjen)
Egyébként jó téma,és a kép sem rossz
Üdv"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
drkbl
őstag
Köszönöm a véleményeket! Részemről szándékos volt a komponálás és egyben zavaróelem-minimalizálás (->Szoles). Átnézem a többi képemet, hátha van több kék Bogár.
@Szoles: sosem gondoltam volna, hogy a szokatlan megörökítése közben a mindennapos miatt kapok fejmosást, legközelebb odafigyelek -
morceaux
aktív tag
Sajnos nekem is kritikus véleményem van, a bogaras képeket kicsit lejjebbről-közelebbről csináltam volna...
A Mustang meg az egyik kedvenc autóm, ezért nagyon bánt, hogy ott vannak azok a papírfecnik az ablaktörlők alatt, meg a zemberek, meg a háttér is kiégett...
Én biztos megvártam volna míg elmennek, és esetleg jobb-szemből is megnéztem volna, mert akkor nincs benne a másik kocsi, és talán a háttér is másképp nézett volna ki, és lehet hogy derítettem is volna, persze ha lenne hozzá normális vakum...http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661
-
rapyd
csendes tag
Hello!
Nemrég szereztem be egy Fujifilm s5700-ast.Most kezdtem tanulgatni a fotózást.
A képeimet itt lehet megnézni:[link][ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
A " Múlt kor "-os az tetszik, csak egy picit ferde szerintem.
Lehet, hogy jobban szemből kellene lekapni.
De gondolom, megtudod ismételni a felvételt.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Illik ez a szín hozzá, meg jók a téglákon lévő " betű bemarások ".
Viszont az alsó ablak felső részét talán kivilágosítanám, elég sötétnek tűnik.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Szoles
Szép lett ez a naplamentés kép, alyannak tűnik mintha halszemmel készítetted volna / kanyar felhők /.drkbl
Szépek ezek a színek és ívek.
Megnézném úgy is őket, hogy hátulról vannak lekapva.
Ennél a felvételnél talán egy kicsit hátrébb mentem volna, hogy az első VW-nek látszódjon az első kereke is.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest