- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Én az imént engedélyeztem az ÜK+-t és állítottam be a totp.app-ot asztali gépen és mobilon egyaránt (nem kell explicite szinkronizálni, mivel az eljárás idő alapon működik, így csak a rendszeridőnek kell szinkronban lenni az egyes gépeken). Mindkettő böngészőbe bemásoltam a ÜK+ kulcsát, és most másodpercre pontosan ugyanazokat a számokat generálja mindkét eszközön. Lehet, a laptopom böngészőjében is beállítom majd. Ha pedig idővel megrendülne a bizalmam a szolgáltatásban, lefejlesztem magamnak az RFC 6238-at, oszt' jóccakát.
-
#314 MaCS_70 Több eszköz közötti automatikus, éltalában valamilyen online fiókot igénylő szinkronizáció. Ha megoldod magad, nem kell. Ha Sok eszközöd van, vagy probléma vele alapbóltörődni, akkor ajánlott! Az is lehet, hogy apu használja az egyiket, apu a másikat, de anyi telefonján fent a másik, amit apu tud csak kinyitni, anyu telefonján ott az egyik amit csak anyu tud kinyitni, így instant megvan 2 eszközön az állomány, ha az egyik törne... (mondjuk nyaralás előtt jobb azért rámenteni valamire ami biztosabban megmarad, mint egy Thaiföldi vidéket megjárni készülő telefon, pl...
Ha a NISZ-ben látod a saját kódod (alap, beolvasottat), szabványos QR-kódot (ha te költöznél belőle, adnád oda valakinek, ilyesmik) tud megjeleníteni, akkor egyenrangú ezekkel. Ha nem, hiába ugyanazt csinálja mind, kevésbe ajánlott, mert kevésbé felhasználóbarát. Emellett még ha lehet jelszavazni az sem árt!
#317 cocka Ha jól emlékszem az a bankos az OTP (nem a bank, csak a ONE TIME PASSWORD)-volt nem TOTP (time based otp). Az annyiban más, hogy a kódok nem függnek időtől és csak a sorrendjük adott. Picit más, szerintem fél faktorral rosszabb, mint a TOTP...
Én a Yubikey, OnlyKey, solokey, nitrokey, Feitian, thetis, Token2 féle fizikai kulcsokra gondoltam. Ezeken van egy chip, ami az adott szerverrel kommunikálva egyedi kódot generál minden egyes használatkor (FIDO2 szabvány...meg van egy másik is.), és csak az adott chip nyitja azt a zárat (lehet több kulcsod, az nem probléma)!
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest