Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
#78121280 #85166 üzenetére
Akkor mégse a kábel? Mert én szegedi vagyok, szóval közel vagy és lehet területi probléma lesz. Közben megtaláltam a karbantartás közleményt [link]
Nem ez lenne az első alkalom, idén már egyszer volt egy kísértetiesen hasonló lassulás, akkor épp az ügyfélszolgálatossal párbajozás közben javult meg csodával határos módon. Akkor se értettem mitől lett jó, most se.Azt írod kihívtad őket, és nem tudták megoldani a problémád. Mi lett részükről a megoldás? Lezárták megoldott státusszal?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest