Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kengyelfutó

friss újonc

válasz Dragon3000 #85154 üzenetére

Nekem másfél éve rendszeresen nem éri el a minimum 300 mbit sebességet. Nem új dolog sajnos. Cseréltek eszközt is, kábelt mértek, stb. Amikor a csere után mérnek, valahogy megvan a 850 mbit is, de ahogy a szerelő elmegy, ugyanarról a laptopról soha nem sikerül 250-320 fölött mérnem. Valamit sumákolnak. A vezetékes telefon is rendre elérhetetlenné válik, újra kell indítani az optikai eszközt. Napi szinten! Valami nagyon nem stimmel, de nem mondják meg mi a valódi gond. Négy éve még én voltam a legnagyobb Digi hívő, meg is voltam elégedve, de ami már több mint egy éve megy, az katasztrófa. Most kezdem érteni, miért van a sok panaszos Digis. Ameddig a rendszerrel műszakilag nincs gond üzembehelyezés után, minden szép. Eltelik pár év, hozzá kéne nyúlni, és jönnek az ilyen szobafestőből lett technikusok. Foggalmuk nincs a rendszer működéséről, nemhogy hibaelhárításról. Onnantól, hogy supportálni kellene a rendszerüket, összezuhan a kártyavár. Én hülye meg toltam a zsebekbe a jattot, amikor végre kijöttek. Egy fabatkát sem érnek. Ostoba okj-s szagemberek 0 szakértelemmel.

Aktív témák