- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Mint írtam eddig ilyenre problémám nem volt eddig
az hogy pillanatnyilag te jobban értesz hozzá mint én, nem jogosít fel semmilyen módon, hogy piszkálj miatta
Mivel eddig nem volt rá szükségem, ezért nem is érdekelt, nem is foglalkoztam velenem is néztem utánna. Gondolom te, mint szakértő úgy jöttél elő édesanyádból, hogy egyik kezedben a router, másikban pedig egy modem....
ÉS képzeld ki mertem rakni, sőt, sok sok éve használtam úgy netet, hogy csak alap windows tűzfal, és router volt a világháló és a gépem között, és köszönöm szépen jól vagyok, és a gépek is itthon. Routert megvettem, most állítgatom be, mint látod net van, és védve van, az más tészta, hogy nem értek hozzá, és még nem szoktam meg az új routert, így kell 1-2 óra, hogy rájöjjek mi miért nem úgy müxik ahogy az előző routerben. De ígérem nem fogok itt kérdezni, sőt....mivel nem értek hozzá nem is írok ide többet, mert itt mindenki mindent úgy tud, hogy csak na! Bár nem értem akkor mi értelme van egy ilyen fórumnak. Remélem leszel olyan helyzetben, hogy más segítségére szorulsz, és hasonló válaszokat kapsz
megjegyzem Diginél érdekes ez a fajta hozzá állás, hogy nem véd semmit, és mindenki magára van utalva, hisz nem mindenki születik úgy mint ti :\ és sokan esetleg előzőleg hálózaton úgy osztanak meg dolgokat, hogy bíznak a másikban
és netán törölheti is valami vadbarom a dolgait a digi miatt. És ezért írtam amit írtam, és az fent is áll. Hisz ők ugyanúgy beállíthatnának egy normális védelmet, vagy hogy egymástól elkülönülve legyünk akár 1 routeren is, hogy ne érintkezzünk egymással, mint ahogy én is beállíthatom itthon.
szerk.: router firewall bekapcsolva, köszi, bár tartok tőle hogy csak hátráltatni fog
főleg MSNnél...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest