Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
betyarr #23464 üzenetére
Windows alatt mértem azt, amit a képen látsz.
(#23468) ACE-: Látom, hogy neked ez a mániád, mintha egy SSD-re nem lehetne folyamatosan ennyivel írni, de akkor itt egy kép, hogy megnyugodj.
Amúgy a Transmission kliensnél nem kell millió gigás cache, hogy működjön rendesen, nem úgy, mint a uTorrent, ami nálam legfrissebb verzió ide vagy oda, sajnos már tele van annyi sallanggal, hogy hiába tiltja le vagy kapcsolja ki az ember, akkor is a processzor kihasználtság össze-vissza ugrál és nagyon sokszor leáll a program maximális sebességgel való letöltés közben.(#23469) front3r: Nem csak, hogy lehet, de biztos is, hogy jobb, szóval mindenképp érdemes azzal próbálkoznod, mert a gépet se fogja meg annyira és még hülyeségekkel sincs telepakolva, amit le kéne tiltani.
(#23470) xxSanchez: Pontosan erről van szó, mert én azzal a klienssel egyszer sem tudtam végig letölteni semmit mióta a gigabites csomag megvan, mivel ahogy elkezd a gigabithez közeli sebességgel tölteni, akkor fogja magát és lefagy.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest