Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
qnadam
üzenetére
Valahogy ebben a párbeszédben folyamatosan elsikkad az alapprobléma. Ami pedig az, hogy nincs kisebb csomag, csak gigabites. Viszont a felhasználók egy jelentős része ezt nem veszi igénybe. Éttermi példa: Igen, megszűnt a fél adag, már csak egész van, de nyugodtan hagyja meg a felét, ha sok. Önnek ez csak másfélszeresébe kerül, mi viszont az egész adagon háromszor annyit keresünk, mint a félen, azaz nincs itt semmi probléma, különben is, akinek gondot okoz +1000 forint étkezésenként, az minek eszik egyáltalán.
Én egy vagyok az érintettek közül: száz Mbites csomagom volt, most átraktak egy ezresbe több pénzért, de továbbra is csak 100-at tudok igénybe venni, mert ennyire van hitelesítve az otthoni hálózat. (Igen, pár 10 ezer forint befektetésével, meg magasabb áramszámlával (jegesmedvék!) elvileg lehetne (névleg) gigabites netem, de attól nem tudnék több weboldalt elolvasni, nem jönne gyorsabban a netflix stream, és a 10 megabiten lógó távoli gépem sem gyorsulna egy tapodtat sem.)
De erre még legyintenék. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy a nagyobb sebesség, nagyobb instabilitást jelent (az előző félórában öt RDP szakadásom volt), amit én egyértelműen annak tulajdonítok, hogy a mögöttes infrastruktúra mégiscsak el van spórolva. És többet fizetni egy rosszabb szolgáltatásért, mégiscsak irritáló kicsit.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő