Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz vivaldee #848 üzenetére
sajna én is csak keresgélni tudnék mert nekem a tv-be benne van. én tavaly előtt mászkáltam utána de akkor még legfeljebb kintről lehetett volna 1-2 fajtából választani horror áron. 100.000 felett.
de azt hiszem még tavaly év elején is ez volt a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz vivaldee #857 üzenetére
"erdekelne,hogy milyen arban vannak a DVB-C tuneres televiziok"
már minden méretben és árkategóriában megtalálható.
"box nelkul hogyan valosul meg a timeshift funkcio?"
nincs bennük.
"A tv-re lehet kotni USB-n a kulso egyseget amire rogziti a felvetelt?"
elég sok tv-re lehet usb-s eszközt kötni és arról lejátszani, de rögzíteni még nem lehet róluk. -
ibazsb
tag
válasz vivaldee #1697 üzenetére
Jószívű vagyok!
Ha a Pc-be dugod az USB-s eszközt(amire előtte rögzítettél a set-top boxszal): DigiExtractor
Ha a hálózaton akarod látni a set-top boxba dugott eszközt: Mediaport
Természetesen TechniSat DIGIT HD4 CX esetén.
[ Szerkesztve ]
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
-
McLaca
őstag
válasz vivaldee #1799 üzenetére
Mielőtt elkezdenél telepítgetni, a Microsoft saját háza táján ott a megoldás.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
egresij
csendes tag
válasz vivaldee #1844 üzenetére
A külső csatlakoztatható DVB-C tunert hívják Set Top Box-nak, az enyém a DIGI-től van bérelve havi 1000,-Ft, és HD kivitelű, azaz HDMI csatlakozáson egy HD TV-n a maximális felbontással tudja átadni a jeleket. Az STB-m, egyben alkalmas arra is, hogy külső USB-s wincsire lehet rögzíteni a digitális műsort, amit vissza lehet nézni, nagyjából ennyi.
A típus alul olvasható.www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)
-
konrada
tag
válasz vivaldee #3156 üzenetére
Bár a digikábel szinte kivételes azzal, hogy nem kódolja digitális adásait, de a HBO esetén ugyanazt teszi, mint a többiek: kártyát párosítja a készülékkel, magyarán csak az általuk adott STB-vel lehet azt nézni.
Viszont: már ad HD-s boxot is hozzá, bár nem tudom, hogy az is ingyért van-e, mint az SD-s.
-
konrada
tag
válasz vivaldee #3156 üzenetére
Bár a digikábel szinte kivételes azzal, hogy nem kódolja digitális adásait, de a HBO esetén ugyanazt teszi, mint a többiek: kártyát párosítja a készülékkel, magyarán csak az általuk adott STB-vel lehet azt nézni.
Viszont: már ad HD-s boxot is hozzá, bár nem tudom, hogy az is ingyért van-e, mint az SD-s.
-
csiki52
tag
válasz vivaldee #3251 üzenetére
a chd 3000 es jo a digihez mennie kell vele a HBO-n kivül minden csatornának.
automatikus kereséssel nem fog menni, mindenképpen manuálisan vagy lineárisan keress.
a frekvencia tartományt állitsd be kezdeti : 354mhz, befejezési 754mhz. /természetesen a lakohelyednek megfelelőt állitsd, a kiosztás frekvenciáit megtalálod a honlapon városonként/
Qam modulácio legyen automatikus. -
Pille69
tag
válasz vivaldee #3276 üzenetére
Nemrégiben valaki leírta, hogy a lakásban az elosztókat le kell cserélned más értékűre. Nagy valószínűséggel a probléma meg fog oldódni. Olvass vissza egy-két hónapot, meg fogod találni. Nem pörög ez a fórum annyira, hogy túl sokat kellene visszaolvasnod.
Ha nem találod meg szólj, megkeresem neked. -
-
zhagyma
őstag
válasz vivaldee #3279 üzenetére
Valószínűleg kicsi a bejövő jelszinted a 700 MHz és felfelé frekvenciákon. A digisek a lépcsőházi erősítőben tudják korrigálni a frekvenciamenetet. Azután kell "kidobálni" minden olyan osztót aminek bizonytalan a csatlakozása, gyanús az anyaga, ismeretlen a frekvenciamenete (magas frekvenciákat általában erősen csillapítják). Ha ennek ellenére kevés a jel (túl sok osztó van egymás után) akkor szabályozható erősítésű, kábeltvre tervezett erősítőt válassz (például): [link]
UI: A szabályozható erősítés fontos mivel egy túlvezérelt erősítő torzítja a digitális jel (QAM) jelalakját és nem "látsz" semmit.
[ Szerkesztve ]
-
zhagyma
őstag
válasz vivaldee #3284 üzenetére
" ... Nem ertek a dologhoz de az letezik,hogy 34dB-es az erosito? ..."
Az erősítő adatlapra rá van írva, tehát létezik.és természetesen szabályozható. A másik fontos kritérium a kivezérelhetőség (mekkora kimenőjelet képes kiadni), ami itt elég magas. A harmadik az erősítő frekvenciamenet korrekció. Ezzel a kábel frekvenciafüggű csillapítása kompenzálható. Ezt az erősítőt például fel tudod használni arra hogy a TV bemenetén a jel 60-80 dB jelszint közé essen minden frekvencián.
-
zuzu1
csendes tag
válasz vivaldee #3296 üzenetére
hali!
Nekem úgy müködik ,/chd3000/ amikor bekapcsolom az stb -t ill. a tv -t várni kell pár percet csak utána reagál a távirányitóra .
Utána minden jó,de az a pár perc kell nem tudom miért addig nem csinál semmit..
Még ha csak a tv -t kapcsolom ki az stb -t nem,ha benyomom a tv -t szintén várni kell....
ui : az epg itt jó... /bp/ -
Pille69
tag
válasz vivaldee #3298 üzenetére
Vivaldee!
Lehet, hogy már visszavitted és nincs jelentősége annak, hogy a készülék rossz, vagy a távirányító. A távirányító jeladó LED-jét nézd digitális fényképezőgépen keresztül. Ha működik, akkor a kijelzőn látni fogod, hogy a LED villog. Ha villog, akkor az STB rossz, ha nem, akkor a távirányító vagy rossz, vagy az elem van benne lemerülve.Szerk.: A villogáshoz természetesen valamelyik gombot meg kell nyomni a távirányítón...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Háztartási gépek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Hálózatokról alaposan