- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Gercsi
tag
válasz
Bogyi007 #21623 üzenetére
Szia!
Biztosan nem fizeted a 10Ft-ot.
Senki nem fizeti, csak ha előfizetsz rá pl. közszolgálati csomag mellé megrendeled. Csak ha boxod van akkor tudod nézni, mert az analóg kiosztásban nem szerepel egyik felnőtt csatorna sem, (még az SD változat sem) és rendelni sem tudod analóg előfizetésben. Régen benne volt, kb 2 hónapja került ki belőle. Nekem a HBO miatt van boxom, és a boxon jön, a tv-n nem jön, egyik csatornán nincs jel a másik kettőn pedig kódolt csatorna felírat van. (újrakeresésnél ugyanúgy megtalálja a frekvenciákat) Valószínűleg, ha digitális adást rendelsz akkor tudod nézni is. (DIGI szerint rendelsz majd hozzá boxot is, mert ő nem foglalkozik azzal, hogy otthon milyen tv-d van)
Itt az e-számlám, de a papír alapú számlámon is ugyan ez van írva:
Ezen jól látszik, hogy a törvény miatt fizetőssé tették (10 Ft) és ezt a következő tételben le is vonják, mint kedvezmény. Hozzáteszem nekem sincs a felnőtt csomagra előfizetésem.
Remélem tudtam segíteni. Üdv!
-
Flashget
félisten
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest