- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Inhouse #18385 üzenetére
Szia!
Én azt javaslom a scart/RCA analóg megoldást engedjék(étek) el, ha digitálisan lesz/lenne szétküldve a jel a többi TV-re, sokkal jobb lenne a minőség.
HDMI splitterből viszont aktívat vegytek, sok cucc nem szereti a passzív eszközöket, azokkal lehet szívni. Egy kört meg lehet spórolni, ha egyből aktívat vesztek.
A HDMI-s jel továbbításra nekem 2 ötletem van. Ha már van mindgitv, tehát van egy "sima" koax hálózat a házban, DVB-T modulátorral arra rá lehet ültetni. Ez nem olcsó (néha lehet használtan kifogni, nekem tördék áron sikerült itt a PH!-n venni), de kényelmes. Van HDMI in és out, oda kell tenni az egyik tv-hez. Az in-be megy a box, out-ba a tv, a koax kimenetet meg be kell kötni egy antenna közösítőbe. Persze ehhez vissza kell vinni a jelet az első elosztás elé még... De ha esetleg egy helyen van a Digis és a földi antenna, a parabola kábelen is meg lehet oldani a vissza lehet vinni 2 db diplexerrel (egy tv-nél, egy padláson az LNB előtt). Annyi a hátránya ennek a megoldásnak, hogy infrát nem viszi át, azt külön (akár a meglévő megoldással) kell megoldani. Annyiból jó ez a megoldás, hogy utána már "akárhány" tv-re osztható a koax jel.
Illetve nemrég láttam egy HDMI-s eszköztesztet is, ez is jó megoldás csak ugye ebből meg több kell (2 db szett). Német amazonon is árulják, én már rendeltem más cuccot a németről, 1 hét alatt meghozták.
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest