- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz Inhouse #18385 üzenetére
Szia!
Én azt javaslom a scart/RCA analóg megoldást engedjék(étek) el, ha digitálisan lesz/lenne szétküldve a jel a többi TV-re, sokkal jobb lenne a minőség.
HDMI splitterből viszont aktívat vegytek, sok cucc nem szereti a passzív eszközöket, azokkal lehet szívni. Egy kört meg lehet spórolni, ha egyből aktívat vesztek.
A HDMI-s jel továbbításra nekem 2 ötletem van. Ha már van mindgitv, tehát van egy "sima" koax hálózat a házban, DVB-T modulátorral arra rá lehet ültetni. Ez nem olcsó (néha lehet használtan kifogni, nekem tördék áron sikerült itt a PH!-n venni), de kényelmes. Van HDMI in és out, oda kell tenni az egyik tv-hez. Az in-be megy a box, out-ba a tv, a koax kimenetet meg be kell kötni egy antenna közösítőbe. Persze ehhez vissza kell vinni a jelet az első elosztás elé még... De ha esetleg egy helyen van a Digis és a földi antenna, a parabola kábelen is meg lehet oldani a vissza lehet vinni 2 db diplexerrel (egy tv-nél, egy padláson az LNB előtt). Annyi a hátránya ennek a megoldásnak, hogy infrát nem viszi át, azt külön (akár a meglévő megoldással) kell megoldani. Annyiból jó ez a megoldás, hogy utána már "akárhány" tv-re osztható a koax jel.
Illetve nemrég láttam egy HDMI-s eszköztesztet is, ez is jó megoldás csak ugye ebből meg több kell (2 db szett). Német amazonon is árulják, én már rendeltem más cuccot a németről, 1 hét alatt meghozták.[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
draco31
veterán
válasz Inhouse #18385 üzenetére
Akkor marad a három beltérire fejlesztés, azt meg az ügyfélszolgálat tudja majd megmondani pontosan.
Igen, nálam is kb 80% ban az Eurosportok mennek, az meg csak itt elérhető jelenleg.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest