Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
pedig elhiheted, hogy vannak, akik ilyen 500$-okat költenek fg-re (akár egyszerre is). nézz szét itt: link.
szvsz attól még, hogy nyalod njag seggét, nem igen kapsz free fg-t. (általánosságban)botolás már inkább reális, de ott meg ne ilyen 5-10botra gondoljatok, hanem 150-200/realm (esetleg még több).
rare cuccokról már esett szó plusz vannak a bugitemek (1.07-8-ból), amik - ha perm-ről van szó - könnyen szaladnak 20k++ fg fölé.
és akkor ha számolsz egy kicsit: 20kfg -> ~400$ -> ~84k huf - több, mint a jelenlegi minimálbér 1db item-ért. lol![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: sztem összedobni vmi soso-t, amivel legalább hell andy + mefit tudod ölni, aztán go mf-elni (ha fg-t akarsz gyűjteni).
-
icons
addikt
Nekem valami írtó kevés... nemrég regisztráltam, és amiket találok, nem nagyon érnek már 1-2fg-nél többet sajna...
Vagy ha mégis, elég nagy a kínálat, hogy senkinek se kelljen.
Torch-om pl van 10körül, de mind low sajnos, és hiába futok, abból se esik valami jó statos...Megnéztem, és 23fg-m van
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.