Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agaba
csendes tag
Ha már gyűrűk. Esetleg erre egy kb. árat, ha kérhetnék. Ilyen magas dex-el nincsen ah-ban semmit, az alacsonyabbak ára pedig horribilis.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
a statok rajta közelebb vannak a minimumhoz mint a maximumhoz ennyi...azok a 300M-s cuccok sem hiszem hogy hamar elmennek...
A pár hsz-el korábban linkelt 130dex+allreses viszont k**** drága mert ugye pl az atk speed max9% a chc4% ami közepes, de a magas dex és allrez ezt felnyomja.
A tied ezzel szemben nem mutat egyik statból sem kimagaslót ami indokolná az árat.
Nem oltani akarlak vagy ilyesmi, csak ez a gyűrű igen jó de az ilyen fajta gyűrűk körül ez nagyon közepes.
ezért inkább a helyedben minél hamarabb megpróbálnám eladni és nem várni a nagy csodát hogy elmegy 300M+-ért.[ Szerkesztve ]
-
pegasus60
csendes tag
válasz adrian360 #8095 üzenetére
Szerintem a videojátékok piacán addig a percig tart a gazdaság, amíg megvásárolod. Onnantól kezdve szerintem JÁTÉK! Vagy üzleteljünk, vagy játsszunk. Sajnos, a Dio 3 jelenleg ennek a kettőnek a (sokszor) elborult és működésképtelen, játékosokat lenyúló hibridje. Én a játékosok pártján állok és ezzel részemről a témát le is zárom, mindössze annyit szeretnék, hogy a játék a továbbiakban valóban igazi játékélményt nyújtson és ne hétről-hétre kiújuló problémákat.
-
addikt
válasz mar_tin #8085 üzenetére
Sose értettem, hogy minek van külön eu meg us szerver, ha gyakorlatilag ugyanaz a brigád kezeli.. Most amiatt, mert náluk pulykazabálás folyik, az eu szerveren jáccók is szívnak, kapjanak behívót..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Ifju
aktív tag
Minden dexes kaszt Natalya csizmát használ gyűrűvel. A +7chc kihagyhatatlan bónusz.
Amíg nem árasztották el a piacot ezek nagytételben, addig tudta tartani az árát az Ice Climbers...
A movspeedes példányokat is nagyságrendekkel olcsóbban dobálják, mint str/int-es rokonaikat.[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
Valakinek ez 27M-ért?
(A banyám előző öve volt és így int szerint néztem, de beleszámoltam a strength -et is, mivel én is figyelembe szoktam venni az armor miatt: nem tudom, az ára mennyire van így rendben...)
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
vendingo
veterán
Mennyit érhet?
Amulet:
CHC:10
CHC: 96
Vit: 110
40 arcane resiCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mikromanus
veterán
válasz val3nt1n3 #8126 üzenetére
Ha kevés a pixel, azon nehéz segíteni. Egyszerű megoldásnak esetleg IrfanView. Szivem csücske a kis progi. Egyszerű, gyors, könnyen kezelhető. Meg ingyenes, bár ezzel sérül picit a warez feeling.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
vendingo
veterán
Az van rajta, amit írtam.
18 milláért vettem. Sajna nem volt időm utánajárni, hogy jó vétel volt-e, mivel ebédszünetbe voltam otthon pár percet. Beírtam a szükséges dolgokat, ezt az egyet dobta ki, megvettem, aztán kiléptem.
Main nélkül is +10k dps-t hozott a korábbi amumhoz képest.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
val3nt1n3
csendes tag
válasz mikromanus #8131 üzenetére
már megoldódott a probléma persil-nek köszönhetően már csak vmi árat mondhatnátok rájuk
-
dadabu
csendes tag
full szetteket veszek pénzért érdekel wizard, witch doktor, demon hunter, min 200kdps pm me,
esetleg goldot is veszek ah ár alatt forint alapn még mindig jobban megéri pm me[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
Itt is beírom mert, felbasznak agyilag a hiénák .A lokál hsz nem számít bele a rangba mielőtt valaki betámad, hogy csak azért írok .
AH ár alatt mindenki venne goldot(0.25 euró/milla ez alatt akarod megvenni? ).
0 perces hiéna reg. Biztos mindenki megbízik benne.......DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
dadabu
csendes tag
tehetek róla h most találtam meg az oldalt? ne rgisztráljak vagy mi? istenem meg ne szolaltál volna inkább..
amugy meg elöre utalok mer másképp ugysem müködik dolog béke -
kornel76
aktív tag
Nem arról nem tehetsz, de az első két hsz-nek ilyeneket lőni, nah arról már igen. Nem az előre utalással van a baj (vagy inkább nem csak azzal), hanem a hozzáállással. Itt befejezem és tényleg béke.
Még annyit, hogy AH ár alatt aranyat inkább az E-bayen vagy más nem hivatalos "trade" csatornákon keress, ott nagyobb a siker.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Neró
őstag
válasz kornel76 #8140 üzenetére
Azért ennyire nem kellett volna betámadni. Előfordulhat, hogy tényleg most vette meg a játékot és gyorsan kell neki pár jó cucc (mint mindenki másnak), hogy jobban tudjon haladni.
A "betámadottnak":
Én csak azt mondom, hogy először olvass utána a dolgoknak jobban, nézd meg mindenhol az árakat stb.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
kornel76
aktív tag
Lehet, hogy igazad van,akkor benéztem. De ha ennyi pénze van akkor hivatalosan sokkal könnyebben meg tudja venni ezeket a 2 aukciós házban és nem is "bukik" annyit h 40-50k hufnál számítana (ezért nem gondolom , h nyerészkedni akar, nem csak bevásárolni és játszani).
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Huha81
tag
Sziasztok.
Ő vajon mit érhet?Előre is köszönet mindenkinek
-
Borzsei
újonc
Sziasztok erre a kicsikére keresnék vevőket ah ár alatt párszázmillával odaadom de ft-ba euróba is lehet fizetni .
Mempo of Twilight :
171 strength
71 Resistant to All Elements
8% Atack Speed
11% Life
Critical Hit Chance Increased by 5.5%
+ socketSztetek mennyiért lehet elpasszolni , mennyi a max?
[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
Ha valakit érdekel a kesztyű, akkor privátba írjon.
5M
(Az ajánlat csütörtök este 8-ig áll fent.)
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest