Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
[Prolixus] #1448 üzenetére
Koszi!
Oldatot nover jobbik felem meg csak ossze tudna hozni, de a legjobb tenyleg egy verveteles cukormeressel kontrollalt cukormeros osszehasonlitas lenne. Hulye voltam (illetve ezert nem
) mert szeptemberben mikor otthonvoltunk voltam tesztoszteronra vervetelen, 1-2 ezresert megcsinaltak volna +-ban a gyori Synlab-ban a cukort is, ott siman tudtam volna egy idopontban feljegyzett kontrollosszehasonlitast cisnalni.
Persze az is lehet, hogy szimplan cigirol leszokas miatttobbet eves,kozbenkaracsonyi menuzes es par nap szabadnap miatt feljot 8kilo es az utobbi idoben nem tul szigoru dietanemkovetes a ludas es bizony humanfaktor a magasabb ertek oka.
Csak aposomet nem ertem, o pont az ellenkezoje, kicsereltek combjaban egy eret/sontot az osszel, azota fel cigit sziv, fele kv-t iszik, napi 30-60percet minimum setalgat es fogyott 6-7kilot a mutet ota, nekei meg miert pont magasabb..
Rogzitem a Laborom appal a reggeli ehgyomrikat, tenyleg ugy tunik, par nap alatt mozdultam a 7-8-as tartomanybol (vagy kevesebb, aktivitasfuggo) a 10+-ba..ami van annyira rohadt sok, hogy muszaly utanajarni.
udv
B -
Balinov
titán
Sziasztok Sracok, friss (3.5eves) 2es tipusu vagyok, 2x500mg medforminnal kezelve. Raneznetek erre a Ropival folytatott eszmecserere? Kivancsi lennek masok tapasztalatara/ velemenyre.
Konkret cukormero tipus Abbot Freestyle Optimum, egeszpontosan ez, nem a neo. Abbot oldala mar nem is mutatja a kurrens modellek kozott. Tesztcsik gyari , nem 3rd party utangyartott
Koszi
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest