Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
A kis heti jelentés

melo ninc,s szúrtam a szemét üzletvezetőnek, pedigkezdtem megszerteni beleszokni, mind1 jövő hétne emgyke 1 másik helyre mindne igaz.
Zsuval szerdán voltunk 1 éveske megebszéltük a 2 főgondot a pénzt és az együttlakást, talán megpróbáljuk, de tegnap már megitn votl 1 kis ellentét
...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
Tegnap volt dokolás megint nagyon fan volt, tán az openinget is überelte...bepiáztunk rendesne
Ma is lemegyke kicsit nyomulni valahova....sajna egyértlemű visszaestem
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.
kocsi megvan igaz elég hangskásan jár jövő hétne megcsnálom az inspekciot mosmá tényleg.amugy ma kicsit odaéptünkmegnéztem megy e ég?..megy..de mehetne jobban
4 voltma gyúrni a hétne látszik si egből ugy látszik ennyi alkaloma kell az n szerveztemnek.
baxakszika tápom 12 voltos ága nem bíztató....
úgy érzem betelt a buli a pc.s gémiparr veszek xbox360at inkább gazdaságosabb és jobb.. a régi meg marad netezni stb....
Bőült az energy drink gyüjtemény(36db)..rakokbe a szaktopikba képet majd....
Nem tom ma mit iszok nem kéne semmit....
szereztem csomo jo számot azok szolnak most is....
Aktív témák
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.