Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanamii_o
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Így tudod növelni: Bossokat ölsz, más játékosnak segítesz bosst ölni, black phantom-okat ölsz, primeval demons-t ölsz.
Azt remélem tudod, hogy ha bodyformban halsz meg, akkor a másik irányba tolod a tendency-t. Ha egy bosst megölsz utána menj vissza a nexusba és a lépcső tetejéről ugorj le/öld meg magad. Valamit fixen elrontottál, mert ha legyőzted az összes boss-t, akkor már pure white-ban kellene lenned. Jó játékot!
Egy kis segítség hogyan is néznek ki a gyakorlatban:
-
nanamii_o
tag
"Ahhoz, hogy feltudjam húzni a tendencyt colorless demon soulsok kellenének". Így tudod növelni: Bossokat ölsz, más játékosnak segítesz bosst ölni, black phantom-okat ölsz, primeval demons-t ölsz. "Azt tudom, hogy úgy lehet rontani a tendencyt, hogy body formban halok". Van karakter tendency is a játékban. Ha barátságos npc-t ölsz pl rontod. A másik két tag nem tudom miért nem jelent meg neked. Valszeg nem pure white ba vagy akkor. Itt egy kép,hogy melyik milyen:
-
nanamii_o
tag
+6 ig kell húznod a fegyvered és utána tudsz menni faith irányba asszem Blacksmith Ed-nél(2-1). Ezek a fegyverek tolhatóak el abba az irányba: Bastard Sword, Battle Axe, Claymore, Crescent Axe, Great Axe,
Great Sword , Guillotine Axe, Halberd, Iron Knuckles, Knight Sword, Long Sword, Масе, Mirdan Hammer, Morning Star, Short Sword. "A másik kérdésem az lenne, hogy hol tudok miracleket venni?" Mentsd meg őt: Saint Urbain (4-2). Ezt érdemes lenne megnézned, mert mondtad, hogy elakadtál:
Így kellene haladnod a játékban. Jó játékot!
-
nanamii_o
tag
Valaki tud nekem segíteni a pure white tendency-ben? 4-1 Shrine of Storms.
-
nanamii_o
tag
válasz
Weareus
üzenetére
Köszi a választ, csak egy kicsit katyvasz volt nekem így az elején a játék a dark souls-okhoz képest. Már megvan az Uchi és +3-ra felhúztam. Progress Route szerint haladok és most járok a Shrine of
Storms-nál (4 - 1)
A Ds1 következett volna, de jó áron hozzá tudtam jutni a játékhoz és annyira jól néz ki, hogy nem bírtam ki. -
nanamii_o
tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem a gamet. Fejleszthetem a kardomat addig még nem szerzem meg a katana-t? Most járok az Armor Spider-nél és úgy érzem már kellene egy kis weapon upgrade. Csak nem szeretném, hogy az legyen miután megszereztem a katana-t, hogy ahhoz meg nem lesz cuccom fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy kis segítség hogyan is néznek ki a gyakorlatban:
Fent van egy íj a boltíves résznél direkt ezért és más miatt is, de majd arra rájössz magadtól. A boss-t szeretni fogod.