Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ó, hát 3 késelés nem a világ, nekem második próbára rögtön 5 lett a szélerőműves mapon...
Utána egyik karival se volt gond, rászántam magam,mert mindenkihez ez kellett(nem Operationozok), bár az operation missziók sem nehezek, talán csak 1x ki kell jönni, van ilyen is akkor.
Egyébként tervben van Operations is, bár szerintem jobb lett volna, ha az nullázódik 3 havonta. Akit érdekel, mostanra mindenki killezik, nemhogy mutatna jó loothelyet(csomó kacat kell a feladatokhoz, stb, bár szerintem venni is lehet, csak x szint kell a piachoz), streamekben se láttam nagyon fight-en kívül semmit.
2 randommal meg 2 felé szaladás volt rögtön, semmi jelölés, én jelöltem valami misszióhelyet, de hamar egyedül lettem. De legalább vittem nagy hátizsákot, azt szépen teleraktam kacattal, voltam asszem' 155 ezer, pedig a playertól vettem el fegyót is, de kb. semmi nem volt annál se
Egyébként lehet rankeden valami SBMM szerűség, főleg Operationban? Warfare-n nem vettem észre, fegyózom most jobban, egy streamból lesett oldaltartásos smg 45 builddal, azt látás alapján is sikerült lemásolni, szinte lézer, csak hosszabb sorozatnál húz felfelé, de pillanatnyi szünet, és elmúlik ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest