- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
astrojoe12 #34 üzenetére
Szerintem ezek is úgy csinálták mint anno a Valorant vagy az ABI, a teszt alatt csak gyűjtötték az adatokat és tanultak ,hogy kerülik meg őket a csalás készítők, az ABI meg mióta kijött, igaz, hogy csak EA még de azóta elég rendesen ráfeküdtek a csalós témára hwid ban-al stb, itt egy videó nézd meg.
Szerintem a full relase után hasonlóan fog javulni a helyzet mint az Arenában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
astrojoe12 #34 üzenetére
Ez egy teszt volt, mindenki újrakezdi az egészet. Ez amúgy nem is baj, így legalább mindenki nulláról indulhat. Max a tudás amit a tesztek alatt megszereztek emberek az segítség lesz az induláskor.
PC-s early acces pontos dátum még nincs, de a játék ott lesz a Steam Next Fest-en októberben, szóval akkor újra lehet majd játszani vele. (az kb gondolom ilyen nyílt béta lesz kb.)
"Delta Force will feature at Steam’s Next Fest in October, just a month away."
A Steam Next fest október 14–21. között zajlik.
szerk: Én konzolos tesztnek tudnék azért örülni majd valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest