- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Drótszamár #1109 üzenetére
Ugy van, hogy van egy menűm és abban van egy menűpont és ha oda katintok akkor kéne előjönnie a form 2 nek.És a 3 szám összeadása pedig 3 külömböző editbe történik, az eredmény kiadása pedig egy negyedik editbe és egy gomb megnyomására irja ki a három szám összegét
-
Jégkokó
veterán
Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne.Hogyan is tudom előhívni a form 2 t, mármint a unit 1 be hova kell beirnom, hogy show.form 2?Meg hogy 3 számnak mi a legegyszerűbb összeadási módja, mármint, hogy ne kejlen 3 külömböző változót készítenem
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1102 üzenetére
Köszi a segítséget, ezzel igy tényleg egyszerűbb volt megoldani, mint hogy bevezetek a meg b változókat
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1102 üzenetére
var
a,b:real;
begin
a:=StrToFloat(Edit1.Text);
b:=StrToFloat(Edit2.Text);
Edit2.Text := FloatToStr(StrToFloat(Edit1.Text) / 8);
Ezt igy be irtam és a program el kezdett futni és amint megnyomtam a számol gombot, akkor azután rögtön kidobott egy hibaüzenetet -
Jégkokó
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1100 üzenetére
Na szóval azt akarom, hogy megadok egy számot az első editbe és megnyomom a számol gombot, és akkor meg fogja és elossza 8 al.De nem akar menni, pedig eddig ha a meg c t szoroztam akkor ment de itt nem akar menni mert itt számok vannak sajna és ezt nem értem benne
-
Jégkokó
veterán
Nehogy már senki se tudja a problémámra a megoldást.Ezt nem hiszem el
-
Jégkokó
veterán
Engem az érdekelne, hogy hogy tudom azt megoldani, hogy az Edit 1 ben szereplő számot el tudjam osztani 8 al és ezt a edit 2 be szeretném ki irtatni
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
Nem tud senki se , olyan programokat amikből meg tudnám érteni ennek az egésznek a lényegét?Nekem olyan kéne, hogy van a feladat és részletesen el van magyarázva, hogy mi kell csinálni meg ilyenek
-
Jégkokó
veterán
Nekem most nagyon sűrgősen kéne segítség a delphiben.Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám eltölteni,nekem jó a trial verzió is mert nem akariok vele komolyan foglalkozni.Ha valakinek lennének documentumai ilyen alap dolgokról és ezek megoldásával akkor annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest