Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem teljesen értem azon mezők működését, azokban elvileg "standard módok" vannak, de minden részlet nélkül, ahogy látod az a programodban, egy felbontás, képarány és frissítési frekvencia és annyi.
Ezeket mint mondtam, érintetlenül hagytam a gyárihoz képest. Ezen blokk után jönnek a részletes időzítéses blokkok, oda van hozzáadva a 71,926hz és 50hz blokkja.
Csak az utóbbiakban vannak részletes paraméterek a monitor vezérléséről, csak azokkal fog helyesen működni legjobb tudomásom szerint 72Hz-en.Amúgy hexában is pont annyi történik. Az a 4 szám, ami piros (D1 CC az eredetiben), az egy 1080 pixel széles, 16:10 arányú, 72Hz frissítésű képi módot ír le, ami "kinullázódik", ha kiveszed a pipát (01 00). Az utolsó byte-ban csak a checksumot igazítja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az utóbbiakban vannak részletes paraméterek a monitor vezérléséről, csak azokkal fog helyesen működni legjobb tudomásom szerint 72Hz-en.