- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz1978
tag
Sziasztok! Adott itt lent a leírásomban szereplő de n7710. Mostanában win 10 alatt sokszor előfordul hogy nem működik a billentyűzet, nem tudok bejelentkezni. Újraindítás után sokszor oké, sokszor x kell ujraindítani. Mi lehet ez?
Ujratelepítés után is!
Köszi -
karesz1978
tag
Sziasztok! A következő a konfigom:
dell inspiron n7110, Intel Core i5-2430M 3ghz turbo CPU, nVidia GeForce 525M 2GB, 8GB RAM, 128GB ssd, 17,3 LED 1600*900 +Hd.
Kérdés hogy ezt mivel tudnám feljebb huzni még?
Procicsere? Érdemes egyáltalán? i7? Ebbe milyen lapka is van? Mit keressek hozzá? Köszönöm! -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Letöltés közben hullámzik a netem. Felmegy 22mbit6Sec ig, aztán leemegy, net szétkapcsol, majd újrafelmegy lemegy és szétkapcsol. Ez folyamatosan percenként. youtube és bittorrent közben is ugyanaz. MItől lehet?
köszi -
karesz1978
tag
Sziasztok! Adott az alábbi konfig:
Dell inspiron n7110, Intel Core i5-2430M 3ghz turbo CPU, nVidia GeForce 525M 2GB, 8GB RAM, 128GB ssd, 17,3 LED 1600*900 +Hd.
Mivel lenne érdemes bővíteni először? ram vagy proci. ha igen, mik játszanak?
Köszönöm a egítségeteket! -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Tegnap meghalt a processzor hűtésem, és a jobb oldali usb csatik is döglődnek. Lassan kuka a gép? Vagy megéri költeni rá? Vagy kibelezzem ami használható? Nemtudom... -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Több problémám van dell n7110el.
1. Digi 1000netem van, de úgy néz ki 180mb felé nem megy a letöltésem ub 3.0-ethernet átalakítóval sem.
vajon erre lehet megoldás? vagy ennyit tud az alaplap?2. sajnos az usb portok ugy néz ki, hogy lassan cserések lesznek mert valami érintkezési hibájuk van.
Egyszer mindegyik működik, egyszer csak az egyik-amire ilyenkor elosztót teszek. Okozhatja ezt valami?
Újraindítás után néha mind működik.
Köszönöm! -
karesz1978
tag
Sziasztok! Szerintetek a laptopomban (nézd leírás) milyen memóriát érdemes tenni? És mekkora a max? köszönöm!
-
karesz1978
tag
Most töltök 64bites win7et, majd azzal megpróbálom. Nem volt prompt csak egy ilyen _ a bal felső sarokban. Egyébként letötöttem az éjjel valami francia nyelvű win7et azzal ment. Lehet azért mert abban vany sp1? Most ilyet töltök 64es verzióban mert az 32es volt. Kipróbálom aztán jelentkezek :-)
-
karesz1978
tag
válasz
SzaboZE #22229 üzenetére
próbáltam az f8at de odáig sem jut el ujraindulla. lehet a biosban valami winyó beállítás?
mert az xp is kék halált okozott telepítés közben és azt írta ellenőrizzem a vinyó beállításokat vagy futassak chkdskt.
Most átállitottam valami achit ata vagy valami ilyesmire és most telepít...? hm mi lehet ez?a pontos típus:
http://www.laptopesztergom.hu/images/DELL_N7110_i5_nVidia.jpgTHX
-
karesz1978
tag
Sziasztok!
Most vettem egy dell inspiron-t és windows 7et telepítem majd utána win indítása előtt folyamatosan újraindul, ezmegy míg le nem állítom. Elindul, win 7 kép előtt restart...
mi lehet ez?thx
Karesz -
karesz1978
tag
Megértelek!
Én a toshiba és a dell között vaciláltam.
Toshibának van (már nem is tudom melyik) 17' laptopja, és az is nagyon jó.
Egy árban van a dell 1525-el, de a toshiba gyengébb procival volt.
A 4év gari és a dell név mellett döntöttem.
Nem bántam meg. Ha megsimogatom néha még dorombol is:-) -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Hogy mások könnyebben megtalálják:
Dell 1525problema:
Modem device on High Definition Audio Bus
mellet kérdőjelmegoldas:
R150152.exe -
karesz1978
tag
Még hiányzik valami a tökéletes működéshez. Nem értem pedig az egész dell driver packot letöltöttem 1525-re.
Szóval a hiba: [link]
és a másik még mindíg fennál:
Audio Device on High Definition Audio Bus driver mellett kérdőjel a hardvereknél.
Az audió egyébként megy rajta.Köszi!
-
karesz1978
tag
válasz
Antilhu #11373 üzenetére
Antihu!
Én is ilyet vettem 2 hete.
Az XP SP2 nem jó hozzá, fell kell tenni a sata drivert amit az internetről le tudsz tölteni. Ezután egy másik gépen összedobsz egy xp-telepítő dvd.t, vagy cd-t, ami már tartalmazza a sata dirvet.Erre itt találod a legjobb megoldást: [link]
Így az xp-be bele tudod integrálni a sata drivert.
Nem fog ezután ráférni pont egy cd-re, tehát valamit vagy kiveszel a xp-ből, (rendszerhangok, játékok stb.) vagy dvd-re írod ki. Én az utóbbit tettem, de nlite alatt ki tudod venni a rendszerösszetevőket is. És utána errő boot, majd patrició törlése és létrehozása.
Ez alegegyszerűbb mert később tudod használni bármikor ezt a dvd-t.Szólj privátban, ha kell megosztom ezeket a drivereket, vagy mifene
-
karesz1978
tag
válasz
karesz1978 #11357 üzenetére
Ja igen, és UP! :-)
Helló!
És a vezérlőpultban a kérdőjel a következőknél:
? BCM2045
?Audio Device on High Definition Audio Bus
na erre honnan és mit kell letölteni?Dell 1525 és XP
kösz a segítséget
-
karesz1978
tag
Helló!
És a vezérlőpultban a kérdőjel a következőknél:
? BCM2045
?Audio Device on High Definition Audio Bus
na erre honnan és mit kell letölteni?Dell 1525 és XP
kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest