Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
sziasztok,
megnéztem a Dell oldalán a Garancia időtartalmát, hát érdekes mert én februárban vettem de ezt írja:
Base garancia DELL 2008/11/02 2012/11/02 391
simán beleférek, a kérdésem az, hogy az akksira is vonatkozik? kezd érdekes dolgokat produkálni. -
Dzsolo
senior tag
válasz
Pepagály
üzenetére
Hali
Szerintem ha 1525-öst akarsz akkor siess mert az kifutó széria.....
Viszont nekem is lenne kérdésem.
Sikerült eladnom a 1537 laptopom, nagyon meg voltam vele elégedve egyetlen hibája volt, hogy nem volt benne webkamera (sajna felületesen néztem a felszereltségi listát) a HDMI kimenet elterelte a figyelmem
A lényeg az most ujra venni szeretnék ez volt a régi nem részletezem mit tud. Érdemes nagyobb processorral venni? Igazábol a Full HD film mintha kicsit akadt volna rajta de amugy nagyon jó volt, a kérdés az, hogy ezt vegyem meg webkamerás változatban, vagy esetleg nagyobb procival? Az akku nem birt valami sokat fullra levett teljesitmény mellett bírt kb:2 órát. 
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Jostikacska
üzenetére
Köszönet

-
Dzsolo
senior tag
Kellene egy kis segitség, a monitorom szeretném beállitani mert olyan a fényereje hogy kisül a szemem de nem találom sehol hogy hol lehetne.
Ezer THX előre is
-
Dzsolo
senior tag
Sikerült előre haladnom már majdnem minden szép csak egy Intel chip készlet szívat mar vagy 4 oldalról leszedtem a drivert hozzá de csak nem működik.
Erről lenne szó
Esetleg valami 5let ha telepítem a drivert azt írja az eszköz megfelelően működik
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Dell 1535 Studio T5750 laptopot elvileg, valójában egy 1537es studio T5800-as szerintem... ügyes volt az eladó.... A lényeg az, hogy nem tudok rá semmilyen drivert feltelepíteni hiába van itt a gyári cd internetre se WI-FI sem sima kábelen nem tudok csatlakozni, már letöltöttem mindenféle drivert és csak nem megy, az eszközkezelőben kb 8 dolognál ir szoftver hiányt, manuálisan sem telepiti..... Kicsit ideges vagyok valakinek van valami 5 lete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A lényeg az most ujra venni szeretnék