Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Közben arra jöttem rá, túl alacsonyak a noti gumi lábai. Alájuk tettem 1-1 csapágyat (ez volt a polcon ), mindjárt leesett a CPU hő 5-10 fokot.
Erre esetleg válasz?
"- CPU-hoz kell valami spéci paszta, vagy a hagyományos fehér trutyi jó hozzá?
- Van videókártya is Egy nVIDIA GeForce GT 525M fűti még az amúgy is szerencsétlenül forró bordát. Ki lehet iktatni valahogy ezt a kártyát? Nekem tök jó lenne az integrált Intel 3000-es is. Windows-ban letiltottam, de ettől még nem kapcsolt ki. Biosban kurkásztam, de igen szegényes a paraméterezhetőség."Továbbra is a Inspiron N7110-esről van szó.
:)
-
Az-X
őstag
válasz somasz #50104 üzenetére
Komoly terhelést sosem kap... de a throttling esélyes, mert a windóz hangoknál néha tortyog. Ok, ma-holnap szétkapom. Kell valami spéci paszta, vagy a hagyományos fehér trutyi jó hozzá? Van videókártya is Egy nVIDIA GeForce GT 525M fűti még az amúgy is szerencsétlenül forró bordát. Ki lehet iktatni valahogy ezt a kártyát? Nekem tök jó lenne az integrált Intel 3000-es is. Windows-ban letiltottam, de ettől még nem kapcsolt ki. Biosban kurkásztam, de igen szegényes a paraméterezhetőség.
-
-
Az-X
őstag
Egyre tragikusabb a helyzet az N7110-esen. A procija pontosan: Intel Core i7-2670QM
Azt sikerült elérni, hogy most már leveszi 8-ra a szorzót.
De továbbra is durván melegszik 0 terhelésnél is.Íme egy ma reggeli kép, attól tartok, ha gyorsan nem történik valami, oda fog kozmálni :
-
Az-X
őstag
A céges gépemen (Dell N7110, 4 magos i7-es procival) a Win10 telepítése óta folyamatosan pörög a venti, és közben 70 fokos a proci. A szorzó elvileg 8/22 de ha semmi sem fut, akkor is 20-on van. CPU terheltség 1-2%. Win7 volt rajta előtte, azzal néma csend volt. Volt valakinek hasonló? Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest