- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Közben arra jöttem rá, túl alacsonyak a noti gumi lábai. Alájuk tettem 1-1 csapágyat (ez volt a polcon
), mindjárt leesett a CPU hő 5-10 fokot.
Erre esetleg válasz?
"- CPU-hoz kell valami spéci paszta, vagy a hagyományos fehér trutyi jó hozzá?
- Van videókártya isEgy nVIDIA GeForce GT 525M fűti még az amúgy is szerencsétlenül forró bordát. Ki lehet iktatni valahogy ezt a kártyát? Nekem tök jó lenne az integrált Intel 3000-es is. Windows-ban letiltottam, de ettől még nem kapcsolt ki. Biosban kurkásztam, de igen szegényes a paraméterezhetőség."
Továbbra is a Inspiron N7110-esről van szó.
-
Az-X
őstag
válasz
somasz #50104 üzenetére
Komoly terhelést sosem kap... de a throttling esélyes, mert a windóz hangoknál néha tortyog. Ok, ma-holnap szétkapom. Kell valami spéci paszta, vagy a hagyományos fehér trutyi jó hozzá? Van videókártya is
Egy nVIDIA GeForce GT 525M fűti még az amúgy is szerencsétlenül forró bordát. Ki lehet iktatni valahogy ezt a kártyát? Nekem tök jó lenne az integrált Intel 3000-es is. Windows-ban letiltottam, de ettől még nem kapcsolt ki. Biosban kurkásztam, de igen szegényes a paraméterezhetőség.
-
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
A céges gépemen (Dell N7110, 4 magos i7-es procival) a Win10 telepítése óta folyamatosan pörög a venti, és közben 70 fokos a proci. A szorzó elvileg 8/22 de ha semmi sem fut, akkor is 20-on van. CPU terheltség 1-2%. Win7 volt rajta előtte, azzal néma csend volt. Volt valakinek hasonló? Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- HP EliteBook 640 G9 laptop (FHD14"/i5-1245U/16GB DDR4/256GB SSD) új aksi,és kijelző csak ma 05.04
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest