- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Egész pontosan Win7-hez sem volt (most sincs) stabil driver. Több, mint másfél éve megy a panasz minden Centrino Wifi miatt. Nem győzöm olvasni a fórumokat, hozzászólásokat, olyan sok van. Egyedül a W8 alapdriver lett jobb, de az sem mindenkinél. Hiába kérik sokan az idióta Intel-t, hogy tegyék letölthetővé a Win8 drivert W7-re is, de már idén kb 5 driver jött ki és mind egyre szarabb. W8.1 óta még több a panasz.
Örülök, hogy végre valaki már itt ezen a fórumon is észrevette, mert rajtam kívül talán 4-en említették itt, miközben a világ minden részén, minden márkánál (Asus,Sony,Lenovo,Samsung,Dell stb) mindenféle routerrel gond van, amiben Intel Centrino .... van.
Te melyik fórumot szoktad olvasni ezzel kapcs.? Én már hülyét kaptam ettől és a géptől is, eddig nem is használtam...idegileg kikészített.
Én ezeket szoktam olvasni.
Ez az összevont, connection dropouts...
nem csak 6230-re vonakozik a téma, hanem a többi Centrinora is.
és ez külön a 2230, Intel centrino wireless-n 2230 keeps dropping connection.
van még sok ilyen fórum, de ide szoktak a legtöbben írni és az Intel emberei néha válaszolnak.
Jelenleg belátták, hogy nem tudják megoldani és embereket keresnek a fórumon tesztelésreKomoly egy cég.
"joe_intel Community Member
joe_intel Dec 13, 2013 5:37 PM (in response to Thomas)
We are looking for more volunteers willing to assist testing and debugging drivers. The people who would like to help with this task......"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EAFC 26
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest